Προς το περιεχόμενο

δεν φαινονται τα γραμματα


ekavoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια βοηθεια. ειχα προβλημα με την ατι 2400 και την πηγα στο καταστημα που την αγορασα και μου περασαν μια nvidia ψιλοπαλια αλλα δεν με απασχολει γιατι το χρησιμοποιω για λογιστικα προγραμματα μονο. το προβλημα ειναι οτι σε περιβαλλον dos(εκει ειναι οι εφαρμογες μου) και γενικα στο startup μεχρι να μπει στα windows δεν φαινονται τα γραμματα "τα τρωει" απο αριστερα. περιπου γυρω στους 3 χαρακτηρες. πως το κανω ξερει κανεις? απο τα κουμπακια της οθονης δεν ρυθμιζεται, μονο τα windows ρυθμιζουν. τι να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να καταλάβω χρειάζεται να κάνεις προσαρμογές μέσα στα windows μετά από κάθε επανεκκίνηση ή το πρόβλημα περιορίζετε αποκλειστικά στο post up screen? Γιατί αν είναι η δεύτερη περίπτωση είναι ανάξιο λόγου να ασχοληθεί κανείς.

 

Αν τώρα μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, το DOS είναι τόσο πανάρχαιο που ότι κάρτα και να χρησιμοποιούσανε δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται κανένα πρόβλημα. Ελπίζω μόνο να σου έκαναν σωστή απεγκατάσταση προηγούμενων οδηγών και σωστή εγκατάσταση νέων, γιατί αν έγκειται εκεί το πρόβλημα είναι ευθύνη του καταστήματος να σου διορθώσουν το πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να καταλαβεις οταν ανοιγει ο υπολογιστης στη μαυρη οθονη μεχρι να τρεξουν τα windows απο αριστερα της οθονης κοβονται καποια γραμματα κ δεν φαινονται.το ιδιο συμβαινει στο περιβαλλον dos που τρεχει το λογιστικο μου προγραμμα πραγμα που μου δημιουργει εμενα προβλημα γιατι δεν φαινονται οι ημερομηνιες των εγγραφων μου. ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις λιγο γιατι εγω δεν καταλαβα πολλα απο αυτα που ρωτησες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και σε μενα το ιδιο συμβαινει -οταν ξεκινα ο υπολογιστης τα γραμματα ειναι λιγο προς τα αριστερα αλλα οχι και να τρωει 2-3 γραμματα -1 ισως . εχω ΑΤΙ 1950 gt. Δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα αλλα αν στο κανει στο dos και θες να δουλευεις εκει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...