Προς το περιεχόμενο

Blaupunkt Memphis 66 radiocd kai sd card help!


lionheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο forum αλλά έχω κάποιο πρόβλημα με το παραπάνω radiocd αυτοκινήτου και θα ήθελα την βοήθεια σας! Ενώ διαβάζει μια χαρά τις 2gb κάρτες sd δεν μου αναγνωρίζει καμία 8gb. Δοκίμασα transcend και patriot αλλά τίποτα! Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει το ίδιο radiocd και αν έχει δοκιμάσει 8gb sd κάρτα τι μάρκα έχει! Στα κεντρικά της Blaupunkt που μίλησα μου είπανε ότι προτείνουν sandisk και panasonic αλλά στο θέμα συμβατότητας δεν ξέρουν και μόνο με δοκιμές μπορώ να δω! Δηλαδή να αγοράσω 8gb από όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν και να δοκιμάσω; Έλεος! Εχω πάλι την αμφιβολία ότι μπορεί να μην βλέπει καθόλου 8gb sd κάρτα! Εχω δώσει ήδη τόσα χρήματα σε 2 κάρτες δεν θέλω να την πατήσω πάλι! Οποιος/α γνωρίζει κάτι ας μου πει παρακαλώ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε υλοποιήσεις καρτών SD άνω των 2gb χρησιμοποιείται το πρότυπο SDHC (Secure Digital High Capacity) το οποίο δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές, το πιθανότερο και η δική σου.

 

Αν προσέξεις τις 8GB SD κάρτες σου κάπου θα αναγράφουν SDHC. Αφού η συσκευή σου δεν αναγνωρίζει αυτές τις κάρτες αλλά οποιαδήποτε άλλη 2gb και κάτω δεν θα υποστηρίζει SDHC.

 

Για να μην τις πετάξεις -αν δεν τις πουλήσεις- χρησιμοποίησε ένα card reader για να τις χρησιμοποιείς ως αποθηκευτικό μέσο υπολογιστή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...