Προς το περιεχόμενο

ατοκες δοσεις


tzogoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια τι γινεται με τις ατοκες δοσεις στα μαγαζια? ποιο καταστημα ηλεκτρονικων εχει? θελω να παρω μια καμερα και εναν εκτυπωτη με πιστωτικη.που να παω για να μου βγουν ατοκα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς αν δεν μου διαφεύγει κάτι δεν νομίζω ότι υπάρχουν πραγματικά άτοκες δόσεις σε τέτοια είδη. Το ποσό που θα πληρώσεις τελικά το κόβουν σε 12, 24 ή δεν ξέρω και εγώ ποσες δόσεις άτοκα αλλά αυτό το ποσό δεν είναι ποτέ το ποσό που θα πλήρωνες αν έπαιρνες το προιόν με μετρητά. Αν σε βολεύει κάτι τέτοιο είναι οκ και το κάνουν σχεδόν όλα τα μαγαζιά αλλά κατα τη γνώμη μου υπάρχει επιβάρυνση αντίστοιχη με τον τόκο που θα πλήρωνες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην ακούω χαζά.Αν πας σε ένα μαγαζί και πάρεις την κάμερα με άτοκες δόσεις θα την πάρεις με όσα χρήματα θα έδεινες μετρητά.Άτοκα ξέρεις τι σημαίνει υποθέτω.Εκτός και αν σου λένε εκτ ων προτέρων ότι και καλά αν τα δόσεις μετρητά έχεις μια έκπτωση.Αν στο λένε αλλάζει το θέμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα μαγαζια τις περισσότερες φορές αν όχι όλες το να πληρώνεις με κάρτα είναι το ίδιο σαν να πλήρωνες μετρητά. Αυτό γιατί μετά τις δόσεις τις δίνεις εσύ στην Τράπεζα και όχι στο μαγαζί, το οποίο τελευταίο έχει πάρει το ποσό από την τράπεζα σχεδόν άμεσα-σα μετρητά.

 

Και προσοχή μην καθυστερείτε δόσεις και πληρωμές καρτών γιατί τοκίζεται όλο το ποσό που χρωστας στις δόσεις και όχι μόνο η μία δόση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...