Προς το περιεχόμενο

ισχυει??


vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξερει κανεις αν κατι τετοιο οπως αυτο που υποσχεται το συγκεκριμενο site ισχυει ή δεν αξιζει ουτε να το ψαξω?

http://www.billionaires-club.biz/start.asp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου το συγκεκριμενο site ανηκει σε συνεργατη της Herbalife. Κανε μια ερευνα στο διαδικτυο για την εταιρια αυτη αλλα και για το δικτυακο μαρκετινγκ ( Multilevel Marketing/MLM/Network Marketing) που χρησιμοποιει ως μοντελο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Κανείς δεν έβγαλε λεφτά χωρίς να κάνει τίποτα. Οποιοσδήποτε υπόσχεται κάτι τέτοιο να είστε σίγουροι οτι κάτι άλλο ετοιμάζει. Αν πρόκειται για την Herbal Life σας διαβεβαιώνω απο προσωπική εμπειρία οτι δεν είναι τίποτα άλλο απο μια μεγάλη απάτη. Καταρχήν θα σας ζητήσουν λεφτά για να γίνεται μέλη & να συμμετάσχεται σε σεμινάρια. Ακόμα θα σας ζητήσουν να στρατολογήσετε φίλους σας ετσι ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο πωλήσεων.μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ! Το οποίο σημαίνει οτι & οι φίλοι σας θα πρέπει να πληρώσουν για να γίνουν .μμμμμμμμμμμμ! Να χρησιμοποιήσετε τα προϊοντα τους! Δηλαδή να κάνουν εσας & τους φίλους σας πελάτες! μμμμμμμμμμμμμμ! Εως εδώ μόνο εσείς πληρώνεται, παρόλα αυτά η αγγελία γράφει οτι είναι ενας πολύ εύκολος τρόπος για να βγάλετε λεφτά.μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ! Νομίζω οτι αξίζει να το σκεφτείται λίγο παραπάνω πριν αποφασίσεται να βγάλετε εύκολα λεφτά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακριά από τέτοιες αλυσίδες.... Το μόνο που κάνουν είναι να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να σας απομιζούν χρήματα. Δεν πρόκειτε να βγάλετε δεκάρα τσακιστή απο τέτοιες κομπίνες.... Ποτέ κανείς δεν κέρδισε λεφτά απο το κρεββάτι του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, να πω και εγώ τι ανακάλυψα(κάλιο αργά παρά ποτέ)...

 

Το δικτυακό marketing ή mlm(multi level marketing) ή όπως αλλιώς θέλετε, είναι ένα κομμάτι από μια τεράστια βιομηχανία, αυτή των άμεσων πωλήσεων.

 

Οι άμεσες πωλήσεις σήμερα που μιλάμε(τέλη 2012) έχουν ξεπεράσει τα 120 δις $ παγκοσμίως.

Ενδεικτικά ο τζίρος του κλασικού εμπορίου που όλοι γνωρίζουμε είναι περίπου 117 δις $...

 

Από τις τελευταίες 2 προτάσεις μπορούμε πολύ εύκολα να συμπεράνουμε το προς τα που κινείται η αγορά...

 

Είτε μας αρέσει είτε όχι το internet και κατ' επέκταση τα e-shops είναι το μέλλον...

 

Πως λειτουργούν οι εταιρίες αυτές;

 

Κλασικό εμπόριο

εταιρία παραγωγός/κατασκευαστής->χονδρέμπορος->λιανέμπορος->διαφήμιση->λοιποί μεσάζοντες->καταναλωτής

 

Η φιλοσοφία των άμεσων πωλήσεων

εταιρία παραγωγός/κατασκευαστής->καταναλωτής.

 

Τι μπορούν να μας προσφέρουν αυτές οι εταιρίες;

 

Οι επιχειρήσεις αυτές διαθέτουν αγαθά και υπηρεσίες μεταξύ των οποίων οι βασικότερες είναι:

 

1. Αναλώσιμα προϊόντα καθαρισμού

2. Υπηρεσίες τηλεφωνίας

3. Κτηματομεσίτες

4. Οικονομικές υπηρεσίες

5. Ιστοσελίδες του internet

6. Διανομή μέσο internet, κάθε είδους προϊόντων που πουλάει ένα μεγάλο υπέρ κατάστημα, σε τιμές έκπτωσης

7. Προϊόντα φροντίδας και υγείας

8. Κοσμήματα

9. Φοροτεχνικές υπηρεσίες

10. Εκπαιδευτικά παιχνίδια

και πολλά ακόμα...

 

Γιατί κάποιος να ψωνίσει από μια εταιρία άμεσων πωλήσεων;

 

Σκεφτείτε το ως εξής, είναι δυνατόν, μια εταιρία, όποια και αν είναι αυτή...πολύ απλά να υφίσταται...να υπάρχει, για κάποια χρόνια(πολλά αν μιλάμε για σοβαρές), σε κάμποσες χώρες(και πάλι πολλές αν μιλάμε για σοβαρές εταιρίες), να πουλάει χαμηλής ποιότητας προϊόντα ή υπηρεσίες(κοινός μάπα) χωρίς εγγυήσεις και σε ακριβότερες τιμές από αυτές του εμπορίου;

 

Η απάντηση είναι όχι, αλλιώς θα είχε κλείσει.

 

Θεωρώ πως ζούμε σε πάρα πολύ δύσκολες εποχές, και σε τέτοιες μέρες όλοι μας ψάχνουμε επιλογές. Επιλογές που ανακουφίζουν την τσέπη μας όταν άλλοι μας ληστεύουν(είτε είναι το κράτος, είτε η merkel, είτε ο εργοδότης μας, είτε ένας πραγματικός ληστής).

 

Στις μέρες μας λοιπόν όπου όλοι μας κοιτάμε να περικόψουμε τα έξοδα από κάπου(είτε από το καφέ είτε από την έξοδο το Σάββατο το βράδυ, κλπ) για να τη βγάλουμε οικονομικά, οι εταιρίες άμεσων πωλήσεων αποκτούν άλλη αξία(εκτός εξαιρέσεων), καθώς μας προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες σε πολύ χαμηλότερες τιμές χωρίς όμως να στερούμαστε την ποιότητα όπου λόγο κρίσης έχει μπει σε....2, 3 4 και κάτω μοίρα, αλλά και ευέλικτους τρόπους παραγγελιών/αγορών(fax, internet, τηλέφωνο, πρόσφατα άκουσα και για ταχυδρομικά περιστέρια-αστειεύομαι-) και παράδοση στο σπίτι μέσο courier όπου πολλές φορές είναι δωρεάν! Καλό ε;

 

Που είναι το πρόβλημα;

 

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και σε αυτό το χώρο υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι....λιγότερο επαγγελματίες....ποιοι πιστεύετε ότι βγάζουν χρήματα;...αν σκεφτήκατε οι πρώτοι, μαντέψατε σωστά!

 

Όμως το αποτέλεσμα αυτής της ποικιλίας είναι οι περισσότεροι άνθρωποι να έχουν τουλάχιστον μια αρνητική εμπειρία από κάποιον άνθρωπο της δεύτερης κατηγορίας με αποτέλεσμα τη νύφη να την πληρώνουν οι εταιρίες(καλές/κακές) αλλά και οι άνθρωποι της πρώτης κατηγορίας οι οποίοι πρέπει να απολογηθούν επειδή κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να δουλέψουν με το δικό τους τρόπο γιατί θεωρούν πως είναι πιο άμεσος, πιο έξυπνος, πιο γρήγορος...

 

Η συνέπεια όλων αυτών είναι να επικρατεί ημιμάθεια όσον αφορά στο χώρο του δικτυακού marketing και όπως είπε και ένας πολύ σοφός άνθρωπος "η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια".

 

Τι πληροφορίες και τι στοιχεία πρέπει να αναζητάμε;

 

Εκτός από το προφανές-να μην ασχοληθείτε-συνήθως οι εταιρίες δικτυακού marketing προσφέρουν 2 επιλογές...

 

i) να γίνετε πελάτης λιανικής ή χοντρικής

ii) να γίνετε ιδιοκτήτης της δικής σας επιχείρησης έχοντας ως προμηθευτή την εν λόγο εταιρία και να κινηθείτε επαγγελματικά είτε part time είτε full time(αυτό είναι δικό σας θέμα).

 

Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε πελάτες, τότε θα πρέπει να μάθετε τι πουλάει η εν λόγο εταιρία, τι πιστοποιήσεις έχουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες, αν έχουν εγκριθεί από τρίτους ανεξάρτητους φορείς, αν υπάρχουν εγγυήσεις και τους όρους τους, και τέλος αν είναι πράγματι οικονομικά κάνοντας τη δική σας έρευνα αγοράς.

 

Αν σας ενδιαφέρει να κινηθείτε επαγγελματικά τότε επιπλέον θα πρέπει να μάθετε αν υπάρχουν έξοδα εγγραφής όπως πχ υποχρεωτική αγορά stock, αν υπάρχουν πάγια έξοδα, πως ακριβώς πληρώνεστε και τέλος αν υπάρχει ένα πιστοποιημένο σύστημα εκπαίδευσης με αποδεδειγμένα αποτελέσματα πάνω στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε και πόσο κοστίζει.

 

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί με αυτές και εμείς θέλοντας και μη...ας έχουμε λοιπόν τα αυτιά μας ανοιχτά και τις κεραίες μας τεντομένες και ας γίνουμε έξυπνοι και συνειδητοποιημένοι καταναλωτές...

Επεξ/σία από Stelis90
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...