Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Nero 8


Jasonnn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα pc από πέρσι τον Ιούνιο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και ένα DVD-RW της LG και Windows Vista 32 bit Home Premium. Όταν χρησιμοποιώ το Nero (κατά τη διάρκεια της δημιοργίας αντίγραφου DVD) όλο το σύστημα "σέρνεται" και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο μέχρι να τελειώσει η αντιγραφή. Μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Θεωρητικά με τον τετραπύρηνο νομίζω ότι μπορώ να εκετελώ παραπάνω από 1 "βαριά" προγράμματα χωρίς πρόβλημα αλλά όταν αντιγράφω DVD δεν δουλεύει ούτε o Firefox σωστά, ούτε καν ο explorer....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσο γρηγορα κανει την αντιγραφη?

Ισως το DVD drive να εχει μπει κατα λαθος σε PIO mode. Τσεκαρε το και βαλτο να δουλεβει σε DMA.

Η ισως να εχεις κανα antivirus που ελεγχει ακομα και τα αρχεια που γραφεις στο CD. Σταματα το προσωρινα και δες πως παει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνησο με τον φιλο μου τον kanenas_o με αυτα που λεει και εχω να συμπληρωσο οτι δεν εχει σχεση και ο επεξεργαστης που λες οτι μπορεις να ανοιγεις περισσοτερα απο 2 προγραμματα,βασικα εχει οτι ειναι καλος επεξεργαστης αλλα θελω να σου πω δεν εχει σχεση με το nero το προγραμμα διοτι δεν ειναι και τοσο βαρυ προγραμμα για να σερνετε ο υπολογιστης.Καθενας υπολογιστης εχει το nero σαν το βασικο προγραμμα για αντιγραφη CD.Οποτε ψαξε σε αυτα που σε ειπε παραπανω ο χρηστης kanenas_o.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...