Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για το Final Cut


marnasc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα , το όνομα μου είναι Χρήστος

εδω και τρία χρόνια άρχισα να ασχολούμαι με το final cut όλη τη σουίτα (compressor . DVD STUDIO PRO), έχω μερικές απορίες που τις είδα τώρα, (θα μου πεις μετά από τρία χρόνια τώρα το είδες?) ε τι να κάνω αφού τώρα το είδα!:rolleyes:

α) έχω πάρει ένα DECK τις JVC to DV3000 to οποίο παίζει και dvcam ,π.χ. όταν περνώ μια εκδήλωση που είναι τραβηγμένη με κάμερα dvcam μέσα στο final cut τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ?πρέπει να είναι ανάλογα με τι κασέτα θα βάλω στο ντεκ DV - DVCAM?

β)μετά το μοντάζ σε τι μορφή πρέπει να κάνω export το αρχείο? ή με το compressor se τι format πρέπει να το σώζω π.χ. 50 λεπτά εκδήλωση ?

Όλα αυτά τα ρωτώ γιατί η συνεργασία που έχω με ένα φωτογραφείο μου λέει ότι βλέπει συνέχεια pixel πράγμα που εγώ δεν βλέπω .

Του έχω κάνει τόσες εκδηλώσεις και συνεχεία το ίδιο πράγμα ωραίο το μοντάζ τέλειο αλλά το pixel , pixel .

Στο DVD STUDIO PRO όταν κάνω import ένα αρχείο γύρω στα 8G επάνω δεξιά που έχει μια στήλη το πόσο είναι το αρχείο μου αναγράφει ότι είναι 2,7G .:cry:

Ζητώ συγγνώμη με όλα αυτά που έχω γράψει αλλά έχω τρελαθεί με αυτά που μου συμβαίνουν δεν ξέρω τι να κάνω, γι αυτό αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.

 

Φιλικά

ΧΡΗΣΤΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...