Προς το περιεχόμενο

HP IPAQ 514 VOICE MESSENGER


AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαστάσεις (mm): 107 x 48.6 x 16.3

Βάρος (γραμ.): 102

Χρόνος Ομιλίας: 6.5 ώρες

Xρόνος Αναμονής: 160 ώρες

Έχρωμη Οθόνη: 2.0 ιντσών TFT 65.536 χρωμάτων (176 x 220 pixels)

MMS: Ναί

Κάρτα Μνήμης: microSD (TransFlash)

Mobile Internet: WAP 2.0, EDGE / GPRS Class 10

Ασύρματη επικοινωνία: Bluetooth 1.2, WLAN 802.11b/g

Camera: 1.3 megapixel HP Photosmart

Ring Tones: Πολυφωνικοί ήχοι κλήσης, MP3

Java: Ναί

GPRS: Ναί

Εξτρα : Quad band GSM 850, 900, 1800, 1900, επεξεργαστής TI OMAP 850 200 MHz, λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Mobile 6.0, μνήμη: 64 MB SDRAM, 128 MB flash ROM, αριθμητικό πληκτρολόγιο 12 κουμπιών με φωτισμό LED, υποδοχή σύνδεσης mini USB για συγχρονισμό και φόρτιση, SMS support, MMS composer, Microsoft Outlook Push eMail, ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή HP Photosmart 1,3 Megapixel ανάλυσης 1280 x 1024 SXGA, Windows Media Player 10, αποκλειστικές εφαρμογές HP: Ρυθμίσεις HP iPAQ DataConnect, Βοήθεια και υποστήριξη HP iPAQ, Οδηγός για γρήγορη έναρξη HP iPAQ, Συμβουλές HP iPAQ, Βοηθός εγκατάστασης HP iPAQ, Certificate Enroller, Asset viewer, Συντομεύσεις HP iPAQ, VoiceReply σε email, Cyberon Voice Command, MMS Composer, JVM (MIDP 2.0, CLDC 1.1). Περιεχόμενα συσκευασίας: Αφαιρούμενη / επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 1100 mAh, τροφοδοτικό AC, 1 καλώδιο συγχρονισμού / φόρτισης mini USB, κιτ τεκμηρίωσης.

1 χρόνος εγγύηση από την Hewlett-Packard

 

To εχει το eshop στα 200ε με δωρο το HP PHOTOSMART A618.

 

Το θελω για περιηγηση στο ιντερνετ ,με ενδιαφερει το wifi,δεν με ενδιαφερει κ πολυ το gps,το πολυ πολυ παιρνω μια gps συσκευη.Τωρα για την καμερα με ψιλοπροβληματιζει κ που δεν ειναι 3G,to 3G μπορει να με βοηθησει καποιος να μου πει που μπορει να βοηθησει εκτος απο τις κλησεις με βιντεοκαμεα η μονο σε αυτο(δηλ. εχει σχεση με το ιντερνετ?).Επισης θα μπορω να συνδεθω σε ασυρματο δικτυο κ να ανοιξω ανετα σελιδες απο αυτο το κινητο?Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το 3G μπορεις να μπεις στο internet μεσω της εταιριας ( cosmote, vodafone, wind) με υψηλοτερη ταχυτητα. Προσωπικα δεν μου πολυαρεσε το hp γιατι ειχε πολυ μικρη οθονη για smartphone. Μεσω wifi συνδεεται απροβληματιστα και γρηγορα. Σε γενικες γραμμες παντως δεν εντυπωσιαζει σαν τηλεφωνο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θα διαλεγα κατι σε symbian , το βρισκω πιο απλο και πιο ευχρηστο απο τα windows....βεβαια η τιμη του hp ειναι πολυ χαμηλη. Θα σου προτεινα να παρεις κατι σε ελαφρως μεταχειρισμενο, γιατι σε αυτην την τιμη θα παρεις κατι πολυ καλυτερο. Προταση μου για smartphone με ταχυτατο wifi με full πληκτρολογιο το nokia e61i...αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες,λοιπον απο οτι εχω δει symbian χρησιμοποιουν τα νοκια - ερικσον.Τι διαφορα εχει το ενα λειτουργικο με το αλλο οσο αφορα τα windows?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Fujitsu Siemens Loox T830, γιαυτο το μοντελο τι λες?Μεταχειρισμενο το εχω δει κ μεχρι 200ε!!!Γιατι ριχνουν τοσο χαμηλα τη τιμη του διοτι απο χαρακτηριστικα απο οτι ειδα ειναι μαματο η κανω λαθος?HTC Touch?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το loox t830 ενω ειναι πολυ καλο σε χαρακτηριστικα , απο κοντα ειναι απο τα πιο μεγαλα και αχαρα τηλεφωνα...ασε την ασμβατοτητα με πολλα και προγραμματα λογο της τετραγωνης οθονης ( που ειναι και μικρη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε savvasgr καλημερα,πηρα το Ν93,καλα εκανα η μαμακια :fear:? Δεν με πειραξε το μεγεθος του κ παρολαυτα με εντυπωσιασε η οθονη που την κανω οτι θελω .Το μονο που με προβληματιζει οτι ειναι κινητο που βγηκε τμσα προς τελη του 2006,βεβαια φενεται να εχει τα παντα.Παντως απο πρωτη εικονα μια χαρα φαινεται συνδιαζει καμερα-βιντεο κ τα υπολοιπα στοιχεια που ηθελα,ειμαι στη δουλεια τωρα μολις παω σπιτι θα το ξετιναξω ...Τι λες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι πολυ καλο κινητο , πληρες με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ...το μονο αρνητικο ειναι το μεγαλουτσικο μεγεθος του...το θεμα ειναι αν το πηρες καινουριο ή μεταχειρισμενο και σε τι τιμη, γιατι συνηθως το αν ειναι καλο ή κακο το κρινεις συγκριτικα και με την τιμη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...