Προς το περιεχόμενο

gif avatar σε MSN


karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δε θέλω να την αλλάξω μορφή γιατί θα χαθεί το "κινούμενο" που έχει. Το rdy δε ξέρω τι είναι.

 

μαλλον εννοει ready, εχω δει animated avatar και εχω βαλει αλλα σε συνδυασμο με εικονα φοντου, μια φορα δοκιμασα να βαλω δικο μου gif αλλα δεν λειτουργησε και το παρατησα και ουτε εψαξα να βρω υπο ποιες προυποθεσεις λειτουργουν, κανε μια γυρα στο google μηπως βρεις κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την διαδικασία την ξέρω, για να περάσεις εικόνες. Απλά όταν έκανα drag 'n' drop την εικόνα που ήθελα, αν ήταν gif μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται αυτό το αρχείο. Με τον τρόπο που μου υπέδειξες, αν κ τον ξέρω αλλά δεν τον είχα δοκιμάσει, μου βγάζει άλλο μήνυμα που λέει ότι δε μπορεί να φορτώσει εικόνα μεγαλύτερη από 200 kilo.

Χμ..

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να φορτώνω την gif εικόνα κ να ρυθμίζω σε πόσα kilo την θέλω? Ή πρεπει να μειώνω την ποιότητα layer-layer για να το επιτύχω αυτό?

Δουλεύω το Ulead Gif Animator 3.

 

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον.. με το "To GIMP" κατάφερα μειώσω το μέγεθος κάθε layer με ένα click κ μειώθηκε, σαν φυσικό αποτέλεσμα, το συνολικό μέγεθος όλου του GIF. Το φόρτωσα στο MSN, εγώ το βλέπω να "παίζει" αλλά οι άλλοι μου λένε ότι βλέπουν μια παραμορφωμένη εικόνα, χωρίς να "παίζει" τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...