Προς το περιεχόμενο

Ninja plus και fan


ten-ten78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια....είμαι νέος στο forum σας και θα ήθελα την γνώμη σας

 

Σήμερα αγόρασα και έβαλα στο συστημά μου την παραπάνω ψύκτρα ninja plus....αμέσως είδα διαφορά στη θερμοκρασία του cpu περιπου 14C σε κατάσταση αναμονής το pc....Να αναφέρω ότι εχω τον quad 6600 της intel.

 

Το πρόβλημά μου είνια το εξής:Το fan που δίνει η scythe για να προσαρμοστεί στην ψύκτρα είναι 3pin ενω η θέση της μητρικής για το fan της cpu είνια 4pin( μητρική asus striker extreme). Βέβαια το βύσμα μπήκε στα 3πιν από τα 4 και το fan δουλεύει κανονικά....αλλά έτσι δεν μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές του fan από το προγραμμα της asus....το fan δεν ακούει και πάει με 1200-1300 στροφές και βγάζει βέβαια καποιο θόρυβο.

 

Υπάρχει κάποια λύση για το προβλημά μου;Μπορώ να συνδέσω το fan με κάποια άλλη θέση της μητρικής για fan που όλες είναι 3pin ώστε να μπορώ να ελέγχω τις στροφές;

Υπάρχει κ[αποιο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση;

 

Υπάρχουν 12cm fan με σύνδεση 4Pin;

 

 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,κάθε γνώμη δεκτή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάχνεις για fan pwm.

 

Πρίν λίγες μέρες έψαχνα το ίδο πράγμα και με βοήθησε ένας φίλος απο εδώ μέσα.

 

Έχω την Thermalright Ultra 120 πάνω σε Asus Mobo, αγόρασα αυτό το fan και βρήκα την υγειά μου. Περιτό να σου πω ότι με τις ψύκτρες μας το κατώφλι των 51 βαθμών δεν θα το περάσει ποτέ η CPU για να δουλέψει φουλ το 12άρι fan οπότε απλά θα ρυθμίσεις τις στροφές του σύμφωνα με τα γούστα σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...