Προς το περιεχόμενο

Τι να αλλαξω για να βελτιωσω την ταχυτητα του δικτυου?


prizi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εχω ενα...αρκετα περιπλοκο δικτυο το οποιο αποτελειται απο τα εξης:

 

2 υπολογιστες (ο ενας συνδεεται και ασυρματα)

speedtouch 530v6 το οποιο συνδεεται στα 24 mbps

linksys WMB54G music bridge

 

Αυτα συνδεονται σε ενα modem/router Tornado 840 το οποιο προφανως πλεον το χρησιμοποιω απλως ως router.

 

Το Linksys WMB54G ουσιαστικα λαμβανει μεσω του δικτυου αυτου τον ηχο που στελνει ο ενας υπολογιστης (χωρις να γινεται καμια κωδικοποιηση στη διαδικασια αυτη γιατι πολυ απλα εχει και spdif εξοδο) και δινει και επιλογες για διαφορα buffer. Οταν θελω να δω ταινια τοτε βαζω μηδενικο buffer για να συγχρονιζει ο ηχος με την εικονα. Το πρωτο προβλημα ειναι οτι αμα το κανω αυτο ασυρματα υπαρχουν διακοπες στον ηχο που με τα θεωρητικα 54mbps δε θα επρεπε να δημιουργειται προβλημα. Τωρα ομως που εβαλα 24mbit το προβλημα εμφανιζεται και στην ενσυρματη συνδεση αν κατεβαζω κατι παραλληλα στον ιδιο υπολογιστη. Οποτε θελω να ρωτησω τα εξης :

1. Αν αλλαξω το Tornado (επειδη σε κατι δοκιμες που εκαναν σε μια σελιδα ειδα οτι ειναι απαραδεκτη η ταχυτητα του) με καποιο αλλο router θα μου λυθει το προβλημα αυτο?Αν ναι ποιο ασυρματο router (με 4 θυρες δικτυου ομως) προτεινετε (μονο router καθως για το ιντερνετ χρησιμοποιω το speedtouch)? Το NETGEAR WGR614 WIRELESS ROUTER κανει?(Επειδη το βρηκα σε φθηνη σχετικα τιμη...)

2. Μηπως η υπαρξη τοσων συσκευων επιβαρυνει το δικτυο αρα θα ηταν καλυτερα να παρω ενα modem/router αντικαθιστωντας το Tornado και το Speedtouch? Αν ναι τοτε τι λετε για το Speedtouch 585?Καμια αλλη προταση?

 

Τελος αν μπορειτε μαζι με τις λυσεις που ελπιζω να μου δωσετε πειτε μου κιολας αν πιστευετε οτι ετσι θα μπορω και ασυρματα να μην εχω προβλημα...

 

Ευχαριστω εκ των προτερων και με συγχωρειται για το μεγεθος του post

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...