Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με samsung sync master 710v


sotoserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν 5 πλήκτρα ρυθμίσεων.. όλα καλά με αυτά.. το θέμα είναι ότι μπαίνοντας στο μενού δεν μπορώ να κάνω τίποτα αφού σχεδόν όλα (color , image , osd , setup ) είναι κλειδωμένα... Τί μπορεί να φταίει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χωρις να προσβαλλω κανεναν, θα ηθελα να πω το εξης...το insomnia ειναι forum που ρωτανε καποιοι και απαντανε αλλοι σε καποιες αποριες...τωρα αν σε 2-3-4- μηνες καποιος εχει το αναλογο προβλημα, τι θα γινει...θα ανοιξει παλι thread?

καλα θα ηταν να απαντουσες ....(στον εαυτο σου) σα να απαντουσες σε αλλον,ετσι ωστε αργοτερα να πιασει τοπο το συγκεκριμενο θεμα,και οχι να γινει....''αερας''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραία ιδέα φίλε optostyle... Πίστεψα απλά οτι το topic είναι άχρηστο αφού δεν είχε απαντήσει και κανείς για αρκετές ώρες... Στην συγκεκριμένη οθόνη λοιπόν έχουμε 5 κουμπιά στο κάτω μέρος.. menu , down , on/off , up , auto ... πατώντας λοιπόν το κουμπί menu για περίπου 5 δευτερόλεπτα κλειδώνουμε το παράθυρο του menu... και έτσι γλιτώνουμε από κακόβουλα ώντα π.χ. μικρός αδερφός, άσχετη με pc μαμά, ξάδερφο επίδοξο μηχανικό υπολογιστών... αυτα.. ελπιζω να βοήθησα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...