Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

notorious20

pc και πρόβλημα με games..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω συνέχεια ένα πρόβλημα με το Pc μου..

συγκεκριμένα ειναι ένα vero pc με 300Watt τροφοδοτικό και p4..

το κράτησα ζωντανό με μια μικρή αναβάθμιση.. του έβαλα 1gb ram στα 333

και μια ati radeon 9600 με 256 ram..

 

Το pc λειτουργεί κανονικά όλη την ημέρα αν το αφήσω και γενικά δεν μου κολάει καθόλου..

Το πρόβλημα αρχίζει όταν τρέξω οποιοδήποτε game

Παίζω για λίγο και τυχαία κολάει.. δεν φριζαρει η εικόνα.. απλα σβήνει η οθόνη και στη συνέχεια λέει No signal(δηλαδή σαν να μην ειναι καν ανοιχτώ το pc) κατα τα αλλα ακούω το τροφοδοτικό κανονικα να δουλεύει.. Επανέρχεται μόνο με reset..

τι λέτε να φταίει ?

Η radeon 9600 ή το τροφοδοτικο μου?

το κάνει σε όλα τα game.. Παίζει μήπως να έχω καμία λάθος ρύθιση στη κάρτα?

 

Ευχαριστώ προκαταβολικα για απαντήσεις

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε το σύστημα σου με κανένα δανικό τροφοδοτικό τουλάχιστον 350-400W για να εξασφαλίσεις ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου. Τα 300W είναι οριακά για σύστημα με Ρ4 - 1 σκληρό - 1DVD + 9600 + 2 dimm μνήμης.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700154

 

λεω να δοκιμάσω αυτό για αρχή και στη συνέχεια αν το πρόβλημα λυθεί με αλλαγή τροφοδοτικου πάω σε κατι πιο αξιόπιστο... αυτο που φοβάμαι ειναι επειδή ειναι παλια η μητρική μου μήπως κανει κανένα "pouf!" μόλις το βάλω.. πρέπει να προσέξω κατι σε τάσεις και βύσματα? το συγκεκριμένο χωράει σε όλα τα κουτια?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ πιθανόν να είναι εντελώς άσχετο αυτό που λέω αλλά μήπως χρησιμοποιείς πολύ το alt+tab ενώ παίζεις κάποιο game σε full screen?

επανειλημμένα έχει αναφερθεί αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται και το χω πάθει και γω ο ίδιος, και χωρίς κανένα απαιτητικό παιχνίδι

το θέμα είναι ότι δε φεύγει εύκολα, κανείς δεν ξέρει με τι ακριβώς σχετίζεται drivers, gpu, ram

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, τα περισσότερα βύσματα μπορούν να μπούν μόνο σε μία θέση οπότε δε θα μπερδευτείς. Να είσαι μόνο λίγο προσεκτικός στη δύναμη που θα βάλεις για να βγάλεις τα παλιά μη κάνεις καμιά ζημιά στο Board σου.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
πολύ πιθανόν να είναι εντελώς άσχετο αυτό που λέω αλλά μήπως χρησιμοποιείς πολύ το alt+tab ενώ παίζεις κάποιο game σε full screen?

επανειλημμένα έχει αναφερθεί αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται και το χω πάθει και γω ο ίδιος, και χωρίς κανένα απαιτητικό παιχνίδι

το θέμα είναι ότι δε φεύγει εύκολα, κανείς δεν ξέρει με τι ακριβώς σχετίζεται drivers, gpu, ram

 

βασικα ναι το κανω πολύ συχνά αυτο με το alt tab όπως πχ στο wow που κοιταω απο thottbot..θα δοκιμάσω να το αποφεύγω..

 

κατα τα άλλα θα βάλω και το καινούριο τροφοδοτικό.. και βλεπουμε..

 

btw παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν πράγματι ειναι θέμα ρεύματος υπάρχουν λύσεις.. απλα φοβαμαι μήπως φταει η "φτηνή" 9600

 

θα δούμε μολις μου έρθει το τροφοδοτικό

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
βασικα ναι το κανω πολύ συχνά αυτο με το alt tab όπως πχ στο wow που κοιταω απο thottbot..θα δοκιμάσω να το αποφεύγω..

κατα τα άλλα θα βάλω και το καινούριο τροφοδοτικό.. και βλεπουμε..

btw παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

ωχ, wow ε? και απότι βλέπω ati - εκεί κυρίως υπήρχε αυτό το πρόβλημα, κι εμένα εκεί μου το βγαλε, μου είχε βγει η ψυχή να βρω τι φταίει

anyway, έλεγξε όλα τα άλλα πρώτα όπως τροφοδοτικό κλπ - όπως είπα μπορεί να μην έχει σχέση το alt-tab

εγώ που το είχα αυτό πρόβλημα μετά που το ψαξα, έχει αναφερθεί πολλές φορές από wow-gamers και με κάρτες της ati

σε μένα το πρόβλημα βγήκε σιγά σιγά και υπέθεσα πως ήταν μνήμες, τις άλλαξα και το πρόβλημα λύθηκε

ο εφιάλτης ήταν ότι σιγά σιγά ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα και με τις νέες μνήμες και εκεί ήταν που το χασα, πως γίνεται να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα?

οπότε αφότου κάνεις ότι σε συμβουλέψουν οι υπόλοιποι για τροφοδοτικό κλπ, τσέκαρε με κάποιο τρόπο τις μνήμες, κατάργησε το alt-tab, και τσέκαρε και την κάρτα γραφικών

το πρόβλημα μοιάζει πολύ, αλλά μπορεί να είναι και κάτι άλλο οπότε μην κολλήσεις σε αυτά που έγραψα μόνο

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα vero pc συνήθως έχουν τροφοδοτικά heroichi τα οποία είναι αρκετά αξιόπιστα. Είχα και γω παρόμοιο π΄ροβλημα και έφταιγε η κάρτα γραφικών (ati επίσης ) μόλις την άλλαξα όλα καλά.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ όταν είχα το ίδιο πρόβλημα είχε σχέση με την μνήμη. Πιστεύω και σε σένα αυτό φταίει. Είχα 1gb σε μια ραμ και με πέταγε έξω. Την άλλαξα και έβαλα 2χ512 και απο τότε εντάξει. Για δεσ το και αυτό εκτός απο το psu.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια το έβαλα το τροφοδοτικό τα ίδια όμως... μάλλον ειναι θέμα driver η της ίδιας της κάρτας.. μνήμες δοκίμασα δεν είναι.. πως γίνεται όμως η καρτα να μην παρουσιάζει κατι αλλο αν είναι ελατωματικη δεν μπορω να καταλάβω.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια σορυ για το διπλο Post και το πρήξιμο αλλα ειμαι απελπισμένος

αποφάσισα να την διώξω την ati αφου διάβασα οτι τα ίδια τραβαει πολύς κοσμος με την 9600

απο αυτές :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516140

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516932

θα δω καμία διαφορά ? δε θέλω πολλά πράγματα απλα και την θέλω σα κατι προσωρινο μεχρι το καλοκαιρι...

αρκει να παιζω wow χωρις τα σπαστικα reboot που αναγκάζομαι να κάνω...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...