Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με router


georgekct

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω ενα router η modem router(δεν ξερω τη διαφορα εχουν ειμαι ασχετος σε αυτα)αυτη τη στιγμη εχο το usb modem που σου δινει ο οτε και δεν ειμαι ευχαριστιμενος επισεις θελω να εχω και στο laptop του αδερφου μου internet.

Θελω τι γνωμη σας και τη βοηθεια σας στο τι θα χρειαστω για να εχο τα 2 pc σε δικτυο.

Αν μπορειτε καντε και κανα link.

 

Ελπιζω να καταλαβατε τι ζηταω στο περιπου :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο οτε δινει ενα baudtec εκτος απο καποια αλλα που ειναι με λεφτα.modem ειναι οταν εχεις εικονιδι οκαι μπενεις οπως εσυ τωρα adsl router οταν μπaiνει αυτος μονος του ιντερνετ.εσυ 8ες ενα ρουτερ σαν zyxel 660h i linksys wag200.κατα προτιμηση το πρωτο.ειναι και τα 2 adsl2+ εκτος αν κανεις αναβαθμιση οποτε ρωτα τον οτε τι σου δινει.εχει ενα speedtouch που ειναι καλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο οτε δινει δωρεαν ασυρματο ρουτερ

θα σου προτεινα μην αγορασεις τιποτα αν δεν δοκιμασεις πρωτο αυτο που θα σου δωσουν. αν εισαι τυχερος και σου δωσουν το speedtouch τοτε ολα οκ. αν σου δωσουν sagem ομως ...:rolleyes:

στην αγορα υπαρχουν αρκετα αναλογα και τι ποσο διαθετεις. καποια ειναι και print servers (USR 9108) γενικα τα linksys εχουν καλη φημη χωρις να ειναι ακριβα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και τα ζυχελ νορμαλ τιμη .δεν ξερω αν μπορει να πει στον οτε τι 8α του στιλει η να πληρωσει καποια διαφορα να παρει το speedtouch

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...