Προς το περιεχόμενο

MULTIRAMA LAPTOP


papil2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σασ για αυτα τα δυο μοντελα

 

Acer Aspire 5720G-3A2G25Mi

 

NB MULTIRAMA-HT FORCE TW-G 7500

 

Επισησ αν γνωριζει καποιοσ τη διαφορα εχουν τα acer aspire απο τα travelmate.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το δεύτερο είναι multirama?? θα σου πρότεινα μην πάρεις τέτοιο!!

τα travelmate της acer είναι πιο πολύ για εφαρμογές γραφείου (επαγγελματικού στύλ δηλαδή) με καλή αυτονομία (από τις καλύτερες που θα βρείς στην αγορά - μιλάω εκ πείρας)

τα aspire είναι πιο πολύ σαν desktop replacement, δηλαδή εστιάζουν πιο πολύ στις επιδόσεις. Η αυτονομία είναι τραγική - μιλάω εκ πείρας πάλι! αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις τέτοιο...είναι και πιο ανθεκτικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το δευτερο ειναι απο αυτα που κατασκευαζει η multirama.δινει 3 χρονια εγγυηση σου δινει κανονικα τα vista σε cd και οπωσ λενε ολα τα επιμερουσ υποσυστηματα ειναι επωνυμα οπωσ gigabyte.επισησ το service γινεται εδω.

 

τα acer εχουν πιο δελεαστικη τιμη αλλα πρεπει να επεκτεινω την εγγυηση οποτε πανω κατω στα ιδια ερχομαστε.σε ολα τα forum ομωσ βλεπω παραπονα για τουσ acer και αυτο με βαζει σε σκεψεισ.

επισησ αν γνωριζεισ γιαποιο λογο οι travelmate δεν βρισκονται σε γνωστα καταστηματα οποωσ πχ πλαισιο και δινουν μονο tουσ aspire?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο πλαίσιο είναι απατεώνες...για οποιοδήποτε πρόβλημα να πας, εφόσον δεν έχεις πάρει turbo-x σε έχουν χεσμ.... (συγνώμη αλλά είναι απαράδεκτοι!!)

ο καθένας βάζει τα μηχανήματα από τα οποία θα βγάλει το μεγαλύτερο κέρδος...υπάρχουν και άλλα μαγαζιά, βρές αυτό που θες και πήγαινε να το παραγγείλεις ή ακόμα καλύτερα να το πάρεις ετοιμοπαράδοτο...

μπορεί οι acer να μην είναι ό,τι καλύτερο (παραμένουν όμως η καλύτερη αναλογία επιδόσεων - τιμής) αλλά κάτι turbo-x, multirama & innovator δε θα πρέπει να θεωρούνται (κατά τη γνώμη μου πάντα) υπολογιστές!

πάρε μια μάρκα με επέκταση εγγύησης...καλό βράδυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...