Προς το περιεχόμενο

Χρεωστικη καρτα!

e_lena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλω να βγάλω μια χρεωστική στην Eurobank για να αίζω online στοιχημα.

αλλά δεν θέλω να χρεώνεται η κάρτα αλλά να μπορώ να αφαιρέσω μόνο τα λεφτά που έχει μεσά , δηλαδή να μην χρεώνεται.

πως θα τη ζητήσω και τι χρειάζεται?

Ελα φιλε.Σου προτεινω Τραπεζα Πειραιως.Πηγα εκανα λογαριασμο,εβγαλα αμεσα ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ καρτα (Visa Electron).Επισης η επιλογη e-banking ειναι πολυ χρησιμη.Πχ θες να δεις αν τα κερδισμενα σου τα βαλαν στον λογαριαμο,κανεις κλικ και τσεκαρεις χωρις να περνας απο το εκαστοστε ΑΤΜ.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θελω να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα eurobank αυτην την καρτα μπορω να την χρησιμοποιησω ΣΑΝ πιστωτικη στο εξωτερικο δλδ να αγοραζω απο καταστηματα με τα λεφτα που εχω βαλει εγω μεσα στην τραπεζα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά ξέρω ότι το θεματάκι με τις κάρτες το έχουμε λιώσει λίγο αλλά θέλω να μου πείτε μια τράπεζα που μπορώ να βγάλω κάρτα χωρίς κηδεμόνα μιας και είμαι ανήλικη.ευχαριστώ(:

Δημοσ.
ρώτα, μήπως μπορείς να μπεις, σαν συνδικαιούχος. Στην τελική, κάνεις υπομονή 3 μήνες.

Σίγουρα μπορείς να μπεις σαν συνδικαιούχος. Το ίδιο έκανα και εγώ, όταν ήμουν ανήλικος. ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια ερωτηση: Σκεφτομαι για χρεωστική απο την Πειραιως(με τοσα καλα που διαβαζω). Θελω να αγοραζω μεσω paypal. Το paypal προυποθετει κατι απο την καρτα για να συνεργαστει? Κατι verification και τετοια κολπα ακουω και δεν ξερω.....

Επισης τους ζηταω κωδικους για e-banking(ετσι λεγεται?), που κοστιζουν 5 ευρω?

Εγω δεν θελω να συνδεσω τον λογαριασμο που θα ανοιξω (για πρωτη φορα) με κανεναν αλλο λογαριασμο, απλα οποτε θελω να αγορασω απο ιντερνετ θα καταθετω οτι θελω μεσω ATM.

Σκεφτομουν για προπληρωμενη webuy αλλα δεν θελω να μου κρατανε ουτε cent προμηθεια.

Βρισκω το ταδε προιον στο ιντερνετ π.χ 12,95 ευρω? Ε 12,95 θελω να πληρωσω ακριβως! Δεν γουσταρω να μου κραταει τιποτα παραπανω η τραπεζα επειδη εβαλα λεφτα μεσα για να το αγορασω.

Δημοσ.

To verification δεν το έχω κάνει στο paypal και αγοράζω κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Το e-banking δεν έχει σχέση με το paypal, το βάζεις για δική σου ευκολία και για να ελέγχεις τι συναλλαγές σου μέσω web και όχι μέσω ΑΤΜ ή ταμείου τράπεζας. Δεν είναι απαραίτητο και αυτό.

Δημοσ.
Παιδια ερωτηση: . Θελω να αγοραζω μεσω paypal. Το paypal προυποθετει κατι απο την καρτα για να συνεργαστει? Κατι verification και τετοια κολπα ακουω και δεν ξερω.....

Σκεφτομουν για προπληρωμενη webuy αλλα δεν θελω να μου κρατανε ουτε cent προμηθεια.

Βρισκω το ταδε προιον στο ιντερνετ π.χ 12,95 ευρω? Ε 12,95 θελω να πληρωσω ακριβως! Δεν γουσταρω να μου κραταει τιποτα παραπανω η τραπεζα επειδη εβαλα λεφτα μεσα για να το αγορασω.

To paypal για να λειτουργήσει χρειάζεται να δώσεις τον αριθμό της πιστωτικής-χρεωστικής σου κάρτας.Είναι μια διαδικασία που την κάνεις μια φορά μόνο.Μετά το σύστημα έχει αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας σου και κάθε φορά που αγοράζεις μέσω paypal απλά συνδέεσαι με τους κωδικούς σου (στο paypal) και δίνεις εντολή να πληρωθεί το τάδε κατάστημα π.χ. με αυτό το ποσό.

Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση.

υπάρχουν διαφόρων ειδών κάρτες χρεωστικές (visa,mastercard,maestro).

από όλες αυτές τον κωδικό cvv2 ποιές τον έχουν; μόνο οι visa και mastercard.

το λέω διότι σε αυτές που έχω εγώ (maestro από εθνική και eurobank) δεν υπάρχει.

και έχω δει πως σε sites που υποστηρίζουν χρεωστικές ζητάνε τον cvv2. Οι maestro όμως δεν τον έχουν.

να υποθέσω πως οι maestro είναι β κατηγορίας χρεωστικές;

Δημοσ.
Γιατι, υπαρχουν 'α κατηγοριας' και 'β κατηγοριας'?

το "β κατηγορίας" είναι δικό μου διότι βλέπω πως αλλιώς αντιμετωπίζονται μερικές χρεωστικές. εκτός βέβαια αν έχω κάνει κάποιο λάθος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα κατεθεσα λεφτα στην χρεωστική της Πειραιως απο ενα ΑΤΜ. Μπηκαν κανονικα αλλα το alert που μου ηρθε λεει ημερομηνια 23/11, οπως και μεσα απο το e-banking βλεπω οτι η σημερινή κινηση εγινε 23/11....Ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο?

Δημοσ.

Μπα, με κατάθεση ΑΤΜ δεν παίζει καθυστέρηση -από τη δική μου προσωπική εμπειρία τουλάχιστον. Την επόμενη εργάσιμη είναι μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...