Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με avi απο torrent


dimitrakont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello again! :o

έχω ένα πρόβλημα με αρχείο avi. Κατέβασα το The Battleship Potemkin με torrent και μου βγήκε ένα αρχειάκι avi 700MB. Δεν παίζει όμως ούτε με bsplayer ,ούτε με winamp ούτε με τίποτα.:shock: Το μετέτρεψα με winavi σε αρχεία vob και όλα καλά αλλά θέλω να τα κόψω σε μικρότερα αρχεία και να ανεβάσω κάποια στο youtube. Όμως το absolute splitter δεν κόβει vob αρχεία. Τι να κάνω;;;; Γενικά δεν έχω πρόβλημα ποτέ με τα avi, πάντα παίζουν. :-(

Thanks!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..Θυμάσαι τη διαφήμιση που έλεγε "...όλα τ' αλάτια δεν είναι ίδια;"..ε,έτσι και με τα .avi....δεν είναι ίδια! Έχει σημασία με ποιόν codec έχει γίνει το encoding...

Αλλά τεσπά,όπως μια άλλη διαφήμιση έλεγε, "..θέλει το Γερμανό του"....έτσι και τα video θέλουν τον VLC τους, ή τον ΚΜPlayer τους...

 

Όσο για το absolute splitter που λες....δε σε πιάνω...Και γιατί να κόψεις το vob(και να μη μπορείς φυσικά),αλλά να κόψεις το...avi που κατέβασες:!:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αααααα.... :shock: δεν ήξερα ότι υπήρχαν διαφορετικά είδη avi. Το μετέτρεψα σε vob γιατί το Absolute Video Splitter δεν κόβει το αρχείο, μάλλον για τον ίδιο λόγο που δεν παίζει και με κανένα player. :mad: Δε ξέρω τι έχει, αλλά τη συγκεκριμένη ταινία την έχω κατεβάσει 6 φορές και πάντα το ίδιο πρόβλημα. Θέλω να το κόψω για να το ανεβάσω στο youtube. Τέλος πάντων , έχω ήδη κατεβάσει πολλά προγράμματα και δεν αντέχει η μνήμη άλλα, οπότε θα προσπαθήσω να βρω άλλο αρχείο για 9η φορά. :-(

thanks anyway!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να εγκαθιστάς προγράμματα που κατόπιν διαπιστώνεις ότι δεν σε βοηθάνε κάπου,καλό θα ήταν να συνοδεύεται και από απεγκατάσταση τους στη συνέχεια (..όταν λες η "μνήμη",μήπως όμως εννοείς τη χωρητικότητα του δίσκου;; )

Τέλος πάντων,έτσι σαν τεστ δοκίμασα να κόψω ένα "ασυνήθιστο" αρχείο,1 βίντεο με matroska container ,χρησιμοποιώντας το πολύ εύχρηστο file splitter Chainsaw,το έκοψε κανονικότατα,και τα κομμάτια του παίζονται κανονικότατα στους players που σου προανέφερα..(δεν ξέρω αν το ξέρεις,τα χρωματισμένα και υπογραμισμένα ονόματα που έχω παραθέσει είναι links για τα συγκεκριμένα προγράμματα πάντως..)

Τώρα,αν το youtube,έχει requirements για συγκεκριμένους τύπους αρχείων,δεν το ξέρω,αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να κόψεις (ορίζεις το μέγεθος των κομματιών σε ότι θέλεις εσύ) το .avi σου,μετά ν' αλλάξεις το file extension σε .avi ,σβύνοντας την κατάληξη .chunk00τάδε που θα προσθέσει το chainsaw (δοθέντος ότι ΔΕΝ θα έχει πρόβλημα να το κόψει),αφήνοντας τα έτσι να ονομάζονται και πάλι πχ Potemkin1.avi κ.o.κ.,και αν τα δεχτεί το youtube έχει καλώς...(αν όχι,πες να σου προτείνω άλλο πρόγραμμα μετατροπής από .avi σε .flv format,το format δηλαδή των βίντεο του youtube-του διαβόλου,σε .flv θα τα καραδεχτεί φαντάζομαι...)

Γιατί είναι "ανωμαλία" να ψάχνεις για "στόλο από Potemkin"....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να επισημάνω κάτι που πρόσεξα και 'γω σε μια .avi ταινία που κατέβασα.Αν ποτέ κατεβάσετε ταινία και μόλις πατήσετε play σας βγάλει μια φωτογραφία ο player και σας λέει ο,τι αυτό το βίντεο για να παίξει χρειάζεται μόνο ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσετε απ' τη σελίδα που διαφημίζει μέσα το βίντεο απλά ΣΒΗΣΤΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί είναι "ανωμαλία" να ψάχνεις για "στόλο από Potemkin"....

ανάθεμά με αν καταλαβαίνω τι εννοείς φίλτατε!:-( A pervert ??? Meeeee??? shame on you ! :mad:

Αν σε αναστατώνω τόσο πολύ με την άγνοιά μου, μην αγχώνεσαι ρε παιδί μου, δόξα το Θεό μέχρι στιγμής, με έχουν κατατοπίσει πάρα πολύ στο παρελθόν, σεβόμενοι τουλάχιστον κάτι σημαντικό ... "αν ήξεραν φίλτατε δε θα ρωτούσαν, θα συμβούλευαν". To site αυτό είναι γνωστό τοις πάσι ότι βοηθά πολλούς.. Ρώτα με αρχαία-νεα-εκθεση-Μαντίθεο-Αντιγόνη-Πρωταγόρα-τέχνη ...φαρσί θα στα πω και θα σε κομπλάρω ;)

Όλα όσα σου έκαναν εντύπωση τα γνωρίζω (άχρηστα αρχεία-delete, χρώματα στα γράμματα-links, Chainsaw, δεν είμαι άσχετη dear, το αρχειάκι είναι ζόρικο ) και δε χρειάζεται να διαγράψω προγράμματα γιατί τα χρειάζομαι. Αλλά επειδή κυρίως είμαι υπομονετική και ευγενική και δευτερευόντως είμαι μια κιουρία (όχι κυρία)!!!

thanks για την απάντηση, δεν παρεξηγήθηκα, θα περιμένω και άλλη βοήθεια, θα μπαίνω πότε πότε, όποτε έρθει, δεν το βιάζομαι το αρχειάκι. Να είσαι καλά πάντως!! :-):-):-):-):-):-)

 

slygeo87: το έχω πάθει και εγώ, έχεις δίκιο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπλέξαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol:

..Κατ' αρχάς dimitrakont ,από που βγαίνει από αυτά που προηγουμένως είπα,ότι "με αναστατώνει ή...άγνοιά σου"; (..ειλικρινά έμεινα με το :shock: )

Κατά 2ο λόγο,να δηλώσω ότι και 'γω "1ας user της σειράς" είμαι,τρομάρα μου,που κάνει browsing αεί διαδασκόμενος...

Κατά 3ο λόγο,αν έπαιξα με εκφράσεις,όπως "τ' αλάτια",δεν πα' να πει ότι είχα καμιά διάθεση να μοιράσω γνώσεις κι ωραιάδα..Απλά να γίνει λίγο πιο "χαχαχα" το post μου ήθελα..Και ΣΑΦΩΣ δεν εννοούσα τίποτα παραπάνω από το να επισημάνω κάποια πράγματα(όπως τα link),διότι θα μπορούσες κάλλιστα να μην το ξέρεις και να "πάνε χαμένα"(το ότι δεν αναφέρθηκες στη χρήση των Vlc και KMPlayer για ανάγνωση του αρχείου,μ' έκανε να σκεφτώ ότι μπορεί και να μην γνώριζες ότι επρόκειτο για links...).To ακριβώς ίδιο ισχύει και για τα προγράματα-ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που αναφέρθηκες σ' αυτά,το αμέσως επόμενο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να σου τονίσω ότι το να τα κρατάς,ενώ μάλλον δεν τα χρειάζεσαι,δεν είναι καλή επιλογή...

Κι όσο για την...pervertion του να "μαζεύεις" "ό,τι αρχείο βρεις" "για το Potemkin"....ε,έτσι ακούγεται...(και το αποκάλεσα "ανωμαλία",γιατί στο τελευταίο σου post,στο "μπαμ-μπαμ" έλεγες "καλά,ασ' το-θα κατεβάσω ΑΛΛΟ αρχείο",το οποίο θυμίζει ολίγον την παροιμία "πάμε το βόδι κοντά στο μαχαίρι"...Καλύτερα λίγη υπομονή,γιατί το "λογικό" είναι να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει το file splitting,κι όχι να φας όλο το internet να βρεις "το Potemkin που σου ταιριάζει"....Καλά δεν λέω; )

 

Τέλος,μια και είπαμε για προτάσεις,να προτείνω να δοκιμάσεις ΚΑΙ με το Virtual Dub (χωρίς link :P ),μπας και το "διαβάσει" αυτό (..αν το ξέρεις και το χρησιμοποιείς ήδη,μην...με κράξεις,που να ξέρω ότι το ξέρεις),και κάνει το πολυπόθητο splitting...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...μου βγήκε ένα αρχειάκι avi 700MB. Δεν παίζει όμως ούτε με bsplayer ,ούτε με winamp ούτε με τίποτα...

 

Κάνεις ένα post με τα στατιστικά του αρχικού AVI, από την τελευταία έκδοση του MediaInfo (File ► Export ► Text) για να δούμε ποιος codec σου λείπει και δε μπορείς να παίξεις το AVI. Εναλλακτικά, βλέπεις αυτό : [[Video Playback σε περιβάλλον Windows]] και λύνεις μόνη σου το πρόβλημα του playback.

 

 

...Το μετέτρεψα με winavi σε αρχεία vob και όλα καλά αλλά θέλω να τα κόψω σε μικρότερα αρχεία και να ανεβάσω κάποια στο youtube. Όμως το absolute splitter δεν κόβει vob αρχεία. Τι να κάνω;;;;

 

Πήγες «Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω Κρήτης» δηλαδή. Υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να ανοίξουν και να κόψουν κομμάτια από AVI, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να το μετατρέψεις πρώτα. Ένα από αυτά, όπως έγραψε και ο προηγούμενος poster, είναι το VirtualDub ή η παραλλαγή του, το VirtualDubMod. Δες από εδώ έναν οδηγό για το πώς γίνεται η διαδικασία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον δεδομενου οτι οι Σοβιετικες ταινιες ηταν "δωρεαν" και "χωρις" copyright νομιζω οτι μπορω να ποσταρω το λινκ.

Συμφωνα με εδω η αδεια χρησης ειναι δωρεαν

http://creativecommons.org/licenses/publicdomain/

Το λινκ της ταινιας http://www.greylodge.org/gpc/?p=262

 

(ρωτησα τον parsifal Πριν ποσταρω thanx m8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ να προσθέσω μόνο, για αποφυγή παρεξηγήσεων από τους τυχόν «πονηρούς» : Μην βαπτίζετε από δω και πέρα τα links σας «Σοβιετικά» και «Μεσοπολεμικά» για να τα ποστάρετε. Το χέρι του νόμου είναι μακρύ ωσάν του Χατζηαβάτη, (μην πω ωσάν του Μπαρμπα-Γιώργου) και θα σας καρπαζώσει αλύπητα. Αν πιστεύετε πως ένα link δεν παραβιάζει τους κανονισμούς του φόρουμ αλλά πάλι δεν είστε απόλυτα σίγουροι, καλύτερα να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους moderators ή με κάποιον Super Moderator, όπως πολύ σωστά έκανε το μέλος tzotzo. Better safe than sorry! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...