Προς το περιεχόμενο

tcpip patch WINXP SP2


st4vr0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, μετά απο το τελευταίο φορμάτ, τα τόρρεντ μου σέρνονται και το event viewer χτυπάει συνέχεια στο tcpip. Έχω κατεβάσει το πατσάκι και το έχω βάλει και μέσα απο windows και απο safe mode. Ενώ όμως μου δείχνει ότι η εγκατάσταση του patch έχει γίνει με επιτυχία, τορρεντσ και surf μαζί δεν γίνεται με τίποτα. Έχω winxp sp2 με όλα τα updates. Ξέρει κανείς τι παίζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To patch αυτο δεν κανει και τιποτα ιδιαιτερο. Επιτρεπει απλως περισσοτερα half-established connections. Μετα απο λιγα λεπτα δεν θα υπαρχει διαφορα. Τα established connections ετσι και αλλιως ειναι οσα θες.

 

Τα τορρεντ γενικως εχουν κακη φημη. Μπουκωνουν τους ρουτερς. Καποια προγραμματα ειναι χειροτερα απο αλλα. Το bitcomet συγκεκριμενα οταν το χρησιμοποιουσα καθε 2-3 ωρες μου εκοβε τη συνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα διαφωνήσω. Το patch αυτό επιτρέπει περισσότερα half-established connections και αν αυτά είναι περισσότερα από όσα ανοίγει ο torrent client (είναι configurable αυτό) τότε δεν έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα που κατεβάζεις. Τα Windows γκρινιάζουν όταν φτάσεις το Max και δεν μπορούν να διατηρήσουν άλλα. Αν μετά το patch πάψεις να βλέπεις το συγκεκριμένο event τότε το πρόβλημα ΔΕΝ είναι τα half-open connections αλλά κάποια άλλη αιτία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...