Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά Χρημάτων


lookk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δυσκολο μου φαινεται μια εταιρεια σαν τη δικη σου να στελνει λεφτα στην ανταγωνιστρια paypal...

μπορεις να ψαξεις παντως κανα site που να τις υποστηριζει κ τις 2, πχ. κανενα με στοιχηματα, να κανεις καταθεση στον λογαριασμου σου εκει απο την alertpay κ μετα αναληψη στο paypal... απλη ιδεα ειναι, δεν ξερω αν κ κατα ποσο γινεται/υπαρχει δλδ ενα τετοιο site.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά απαγορεύεται από τους κανόνες του paypal να κάνεις ανταλλαγή χρημάτων με άλλο payment processor.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις κάποιο 3ο άτομο, ή κάποιο site που θα του στείλεις χρήματα σε alertpay και θα σου στείλει σε paypal. Έχεις όμως το ρίσκο να σου τα "φάνε". Επίσης στα περισσότερα site οι κρατήσεις είναι μεγάλες, οπότε δε συμφέρει.

Από όσο ξέρω το alertpay θα βάλει σε 1-2 μήνες υποστήριξη ελληνικών τραπεζών. Οπότε μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε για να τα πάρεις στην τράπεζα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα site που λέει ότι σου μεταφέρει τα χρήματα από το e-gold στο paypal είναι το http://www.me-gold.com/ . Με μία αναζήτηση στο google θα βρεις και άλλα. Από το AlertPay σε e-gold τα μεταφέρεις μέσα από το alertpay (για να γίνει αυτό θέλει κάποιο verification, το ότι είσαι ανήλικος δε ξέρω αν πέζει ρόλο). Πριν κάνεις οτιδήποτε, καλό είναι να ψάξεις πληροφορίες για τα site, για να μη χάσεις τα χρήματα σου. Πάντως αν είναι λίγα δεν αξίζει τον κόπο, στο τέλος δε θα σου μείνει τίποτα από τις κρατήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...