Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σε ACER ASPIRE 5315


dimitris75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την εγκατάσταση λειτουργικού VISTA HOME GR στο συγκεκριμένο μοντέλο. Όταν έρχεται από το εργοστάσιο είναι σεταρισμένο με ένα κρυφό διαμέρισμα 10 GB με το λειτουργικό σύστημα για εγκατάσταση Ελληνικά ή Αγγλικά. Με το που βάλεις σε λειτουργεία για πρώτη φορά επιλέγεις τη γλώσσα και μετά από λίγο είναι έτοιμο. Αυτός που το έχει έκανε λάθος και επέλεξε την Αγγλική γλώσσα με αποτέλεσμα ακόμη και να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το κρυφό διαμέρισμα και επιλέξεις Ελληνικά η γλώσσα που εγκαθίσταται είναι πάλι Αγγλικά. Σε ερώτηση που έκανα στο τμήμα εξυπηρέτησης της ACER μου είπαν ότι την πρώτη φορά που μπαίνει σε λειτουργία το φορητό όποια γλώσσα διαλέξεις αυτόματα η άλλη διαγράφεται από το κρυφό διαμέρισμα.

Εμένα δε μου φαίνεται απόλυτα σωστό αυτό γιατί το κρυφό διαμέρισμα μετά την πλήρη εγκατάσταση του λειτουργικού η χωρητικότητα δε μίκρυνε και τα δεδομένα είναι πάλι 10GB (πολλά δεδομένα για ένα λειτουργικό. Το DVD με τα WINDOWS VISTA οποιαδήποτε έκδοσης έχω δεί ότι με το ζόρι φτάνει τα 2,5GB)

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί νομίζω μας κοροιδεύουν οι κύριοι επειδή για να μου το διορθώσουν το πρόβλημα θέλουν 60 χωρίς το ΦΠΑ ευρώπουλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...