Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

manosone

Προβλημα στο boot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα.Εχτες φορμαρα το pc μου (amd 64 3500+,dfi lp ut sl-dr κτλ).Eνω του εχω περασει τα xp,και εχουν εγκατασταθει,οταν παει να κανει boot απο το δισκο μου λεει "disc boot failure".Μετα,αν το βαλω να bootarei απο το cd πρωτα και κατα το ΒΟΟΤ δεν πατησω πληκτρο ωστε να μπουταρει απο εκει,προχωραει και μπαινει κανονικα.Τωρα αν κατα τη διαρκεια της τελευτιας περιπτωσης οπως ειναι στα xp βγαλω το cd,συνεχιζει να παιζει.Εχει κανεις καμμια ιδεα??

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kατά την διάρκεια της εγκατάστασης σου έβγαλε κάποιο σφάλμα για κάποιο missing file ή κάτι τέτοιο?

 

Δοκίμασε να κάνεις repair, και αν δεν λυθεί το πρόβλημα, κάνε ξανά format με άλλο cd.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν εβγαλε αλλα μαλλον το λαθος ειναι δικο μου,καθως ειχα ολους τους δισκους επανω (4) οταν εκανα το format με αποτελεσμα,τα windows Να μπουν στον "E" και καποια αρχεια οπως το boot .ini στον "C".Ξαναφορμαρω και θα ενημερωσω.Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Οχι δεν εβγαλε αλλα μαλλον το λαθος ειναι δικο μου,καθως ειχα ολους τους δισκους επανω (4) οταν εκανα το format με αποτελεσμα,τα windows Να μπουν στον "E" και καποια αρχεια οπως το boot .ini στον "C".Ξαναφορμαρω και θα ενημερωσω.Ευχαριστω για τη βοηθεια.

 

Τελικα λαθος δικο μου.Για αυτο εχουμε πανω μονο στο σκληρο και το dvd οταν σεταρουμε.Τωρα εχω αλλο προβλημα.Οταν βαζω πανω τους αλλου σκληρους(2) κολαει ο exlporer.Για να δουμε..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...