Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για κάρτα γραφικών

j0hnar0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αξίζει τα λεφτά της αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με 8800 γιατί είναι Crossfire.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ..? ΤΗΑΝΚΣ :-)

Δημοσ.

Παίρνεις δύο κάρτες φίλος. Η συγκεκριμένη κάρτα είναι 10-20% πιο γρήγορη από την γνωστή 8800. άμα βάλεις και sli 8800 δεν συγκρίνονται καν. Αλλά αξίζει τα λεφτά της. Καλά πας πάντως. 500 ευρώ κουτί , 450 ευρώ κάρτα γραφικών

Δημοσ.
2 κάρτες nvidia σε συστοιχία :) = sli .

sli δηλ. ειναι 2 καρτεσ. ωραια.. παει αυτο

στν συσκευασια οταν πασ να αγορασεισ απο αυτεσ ειναι 2 στο κουτι ετσι η κανω λαθοσ κ ειναι 1 κ πρεπει να παρεισ αλλη μια για να τσ βαλεισ παρεουλα???

ναι ειμαι ασχετοσ... δν εχω ξαναγορασει δν εχω ξαναδει τετοιεσ καρτεσ γραφικων :cry:

Δημοσ.

φιλε μην παρεις της asus παρε τις Saphire!απο εχθες την απολαμβανω και κανει και 30 ευρω πιο φθηνα!!!!πρεπει να ειναι και δυο κιλα!!!!

Δημοσ.
φιλε μην παρεις της asus παρε τις Saphire!απο εχθες την απολαμβανω και κανει και 30 ευρω πιο φθηνα!!!!πρεπει να ειναι και δυο κιλα!!!!

φιλε μου να σου πω... μεσα θα ειναι ολο τ κουτι ολα τ τελευταια τησ asus οποτε καταλαβεισ οτι σε θεμα επικοινωνιασ τν κομματιςν το παω στο αριστο.. ταπεινη αποψη μου :-)

Δημοσ.

για μενα θεμα επικοινωνιας η μη δεν παιζει γιατι μιλαμε για το ιδιο κομματι απλα το ονομα αλλαζει!τωρα αν εσυ θες Asus το μονο που εχω να πω ειναι οτι αξιζει τα λεφτα της σαν καρτα...καλο τροφοδοτικο να εχεις!

Δημοσ.
με το συμπαθειο ποσα θα δωσεις για το μηχανημα!!!!οταν το φτιαξεις βγαλτο μια φωτο και στειλτο!!!!

4000 περιπου η οθονη ειναι στα 550 ηδη αγορασμενη το 1ο κομματι μ ηταν..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...