Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις φοτρωσα το τελευταιο beta bios f5d για την gigabyte X48T κ ξεκολλησα επιτελους απο τα 3480 κ ξανακολλησα στα 3672.εκανα ενα validation: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=367547 Tο fsb volt k τα GTLVREF ειναι τα πιο σημαντικα για το κλοκαρισμα των τετραπυρινων!για fsb πανω 450mhz καλο ειναι ενα VTT γυρο στο 1.4volt ακομα πειραματιζομαι με τα GTLVREF Lanes 0 κ 1!;)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω τον πειρα το Q9450 το εστεισα το συστημα!

τωρα κατεβαζω τα vista ultimate gr 32bit καιρος να ξεφυγω με το νεο μου pc απο τα Xp

στην αρχη η maximus extreme δεν αναγνωριζε το cpu σωστα πρεπει να πατησω f1

βλεπω πως και dd3 1600 ocz βλεπει μονο τα 3gb απο τα 4 ενω στο bios μου λεει για 4 giga τα χπ υποστηριζουν DX10?

(εκτες ετρεξα με το πεζο ραλι 106 (150hp) μου 12 χιλ! απο τη δουλεια μου μπηκα σπιτι τρεχωντας δεν ειχε ερθει πηγα εγω στο courier axaxaxaxxaax εσταξα 307 εσκησα μπροστα τους το κουτι νενενενε μπλε ηταν χαχαχα και πηγα σπιτι οπου απο της 4 μεχρι και της 12 το βραδυ το συναρμολογησα χειρουργικα!!!! αχχαχαχα ολα καλα απλα θελω να στειλω μια φοτο να μου πειτε αν ειναι η καλη εκδοση??? NIC μπραβο φιλε μου ημαστε κατοχοι ενως Q9450!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

ε αφού είναι 32bit windows ρε NemesisUltra...χρειάζεσαι 64bit για να δεις και να αξιοποιήσεις τα 4gb ram...

όχι τα XP δεν έχουν DX10...

Δημοσ.

τα xp σου δεν βλεπουν πανω απο 3gb μνημης:P με τα vistaχ64 θα βλεπειτα 4gb:-D τα xp δεν εχουν dx10 μαλιστα τωρα τα vista με το sp1 υποστηριζουν dx10.1!αν σου ζηταει να πατας f1 στην αρχη στο bios καλο θα ηταν ενα bios update γιατι δεν τον αναγνωριζει σωστα,δουλευει μεν αλλα καλυτερα να δουλευει σωστα με ενημερωμενο bios!

Δημοσ.
σωστα! ειδα οτι κατεβαζει τα vista χ32 οπως λεει γι αυτο ειπα vista χ64 καλυτερα

Τη με συμβουλε παιδια για να ειμαι οκ?? να αφησω τα χπ σπ3 με 2γιγα μνημης(OCZ 1600 ddr3) η να παω για βιστα σε 32 η 64? ακουω πως με 64 βιτ θα εχω μεγαλη ασυμβατοτητα σε πολλα οπως games και πολλα αλλα!

το κανα update to bios ειναι ακομα πιο γρηγορος

Δημοσ.

Έστησα με την σειρά μου κι εγώ το νέο μου θηριάκι..

• CPU : (Επιτέλους!!!) Intel Core 2 Quad Q9450 12mb cache
  • RAM : 4x1GB Crucial Ballistix (1066Mhz) DDR2
  • Mobo : Asus Maximus Formula (με το νέο bios παίζει άψογα με τον Q9450);)
  • GPU : XFX nVidia 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition xXx
  • PSU : Etasis 750W Gaming Series
  • CPU Cooling : Thermalright Ultra 120 Extreme
  • Case : Coolermaster Stacker STC-01
  • HDD: 1 Raptor 74GB (system) , 2x 400GB WD SATA2, 1x500GB WD SATA2
  • DVD Recorders : 1 IDE Lightscribe, 1 Pioneer SATA

Πετάειιιιι !!! Και μου έκαναν εντύπωση οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (με ανοιχτό το δωμάτιο και τρελή ζέστη μέσα, CPU : 28idle, mobo : 31idle.. δεν το ζόρισα ακόμα :devil:)

Έβαλα Windows XP SP3 32bit. (τα 4GB είναι για μελλοντικά..64bit OS) ;)

Έχω πορωθεί άσχημα.... :devil::devil::devil:

Απο Pentium 4 @ 3Ghz που ήμουν.. φαντάζεστε τί διαφορά βλέπω έτσι ??? :lol::lol::lol:

(αν και το παλιό μου σύστημα μπορώ να πώ πως με έβγαλε ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ.... ήταν τέλειο μέχρι κ την τελευταία ημέρα!)

Δημοσ.

απο τους περνετε?

θελω κ γω 9450!

εχει καπου στην Αθηνα?

Πλαισιο κ e-shop δεν τον εχουν....

που διαολο θα τον βρω!?

Δημοσ.
απο τους περνετε?

θελω κ γω 9450!

εχει καπου στην Αθηνα?

Πλαισιο κ e-shop δεν τον εχουν....

που διαολο θα τον βρω!?

Κάνε ένα search στο http://www.skroutz.gr/ για Q9450 και θα βρεις τα διαθέσημα site :-)

Προσωπικά παράγγειλα προχθές βράδυ από http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=14070 (Αθήνα)

τον έστειλαν χθες και σήμερα περιμένω το courier. (280euro χωρίς μεταφορικά)

Όταν τον πάρω στα χέρια μου θα πω περισσότερα.

Δημοσ.

Πετάειιιιι !!! Και μου έκαναν εντύπωση οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (με ανοιχτό το δωμάτιο και τρελή ζέστη μέσα, CPU : 28idle, mobo : 31idle.. δεν το ζόρισα ακόμα :devil:)

με την ψυκτρα που εβελες λογικο ηταν:-D!σε χαμηλες θερμοκρασιες τον τρεχεις κριμα ειναι θα παθει καμια ψυξη κ θα κρυωσει!δωσε λιγο o/c να παει 3...φευγα να ζεσταθει λιγο το κοκκαλακι του...sorry το 45nm πυριτιακι του;)

Δημοσ.

Αν είναι έτσι οι θερμοκρασίες.. ίσως μπώ στον πειρασμό.. !!! χεχεχε...

αλλά πρώτα θέλω να το στήσω στην εντέλεια το PC , να είμαι έτοιμος.. και μετά αυτά!

Δημοσ.

παιδια δεν εχω καταλήξει σε OS βοηθεια!!!

να βαλω 64 bit θα εχω καλυτερη αποδοση (ακουσα οτι ειναι 10% ποιο γρηγορα)??

η να παραμεινω στα χπ σπ3 μπορει να με help καποιος παρακαλω

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣΣΣΣΣΣ Ultraaaaa

και εμενα τουμπανο παει αλλα δεν εχω αποφασισει σε πιο OS εχω και την ASUS HD3870x2 θα ειναι πιο καλα με το DX10??? (παιδια δεν το ξερα οτι θελει 64βιτ για ανω των 3 gb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...