Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα!!!!Εμφάνιση μπλε οθονης με λατινικους χαρακτηρες και restart!!!


paliolykos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους...λιγες μερες πριν μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα που δεν μπορω να το εξηγησω...κατα την διαδικασια ανοιγματος ενος οποιουδηποτε αρχειου video(avi,mpg,divx,vob...) με οποιοδηποτε player (media 11,vlc,power dvd,nero,Bsplayer...) ενω το ξεκινημα ειναι καλο καποια δευτερολεπτα μετα....η οθονη γινεται μπλε εμφανιζοντας ακαταλαβιστικους χαρακτηρες και το PC κανει restart μονο του!!!Το συγκεκριμενο προβλημα παρουσιαστηκε υστερα απο την τοποθετηση ενος εξωτ.σκληρου....προσοχη...οχι κατα την διαδικασια ανταλλαγης δεδομενων απο αυτον αλλα κατα πολυ μετα την ασφαλη καταργηση του....για προληπτικους λογους φυσικα και δεν εχει ξανατοποθετηθει...αρχικα νομιζα οτι παιζει να ειναι το τροφοδοτικο το οποιο ειναι αρκετα καλο για να υποστηριζει τον δυπυρηνο AMD στα 3.2 και μια καρτα γραφικων 8600 GTS...αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι πριν τοποθετησω αυτον τον σκληρο ειχα ηδη δυο ακομη συνδεδεμενους στο PC μου οι οποιοι βεβαια δεν ανοιγαν με το ανοιγμα του PC αλλα με κουμπακι αφου ειχαν φορτωθει τα Windows....τα φωτα σας pls!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση!!!!οχι φιλε μου...δεν εχω κανει τιποτα....μα το πιο κουφο ειναι οτι μου το κανει μονο σε αυτες τις περιπτωσεις που εχω αναφερει στο προηγουμενο μην.μου και δεν μου το κανει σε καμια αλλη περιπτωση...ουτε με nero...ουτε με sony vegas8...ουτε και τωρα που τον εχω να δουλευει τρια μερονυχτα συνεχεια...μολις παω νανοιξω ενα βιντεακι ομως ή μια ταινια....μπλε οθονη και restart...τι να πω....τι λες????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bsod ονομαζεται το φαινομενο και διαβασε σε τι οφειλεται συμφωνα με την wiki :

(http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death)

A Blue Screen of Death (also known as a stop error, BSoD or bluescreen) is an error screen displayed by certain operating systems, most notably Microsoft Windows, after encountering a critical system error which can cause the system to shut down to prevent damage. Bluescreens can be caused by poorly written device drivers, faulty memory, a corrupt registry, or an incompatible Dynamic-link library (DLL).

 

Aρα δεν ειναι το τροφοδοτικο σου αλλα ισως ειναι το προγραμμα οδηγησης του εξωτερικου σου δισκου η κατι αλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο συνεβαινε και σε μενα παλια αλλα σε ασχετες περιπτωσεις... να μας πεις τι ακριβως γραφει στην μπλε οθονη, εκει που λεει error stop και εχει κατι αριθμους...

στις περισσοτερες περιπτωσεις φταιει η μνημη....

αλλα αν δεν μπορεσεις τλκ να κανεις τιποτα κανε ενα format....και δες μετα αν στο ξανακανει. εγω απο τοτε που απεγκατεστησα το Limewire δεν μου το ξανακανε. επισης να ελεγξεις την θερμοκρασια της cpu...

 

για ενα προβλημα υπαρχουν πολλοι λογοι δυστυχως και αυτο δυσκολευει τα πραγματα. οποτε δοκιμαζεις και βλεπεις τι ταιριαζει στην περιπτωση σου.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..δεξί στο my computer,properties,advanced,startup and recovery-settings,και ξε-τικάρεις στο system failure το automatically restart,"κανονίζεις" να κρασάρει το pc,xαρτί,μολύβι,αντιγράφεις την τετράδα των κωδικών (μορφής 0χΧΧΧΧΧΧΧ),restart,http://www.google.com,γράφεις τους κωδικούς στο search box,enter,και στο πρώτο αποτέλεσμα (κατά προτίμηση της microsoft) που θ' αναφέρει την "ερμηνεία" των κωδικών,μελέτη....(κι όχι Ελεωνόρα :ρ )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...