spyrospal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα παιδια και μπραβω με την καλη δουλεια που κανετε και ενα μεγαλο ευχαριστω για το filmware update του dvd Μου για ελλ,υποτιτλους. Να μπω στο θεμα για να μην βφω off topic... Moλις αγορασα ενα amilo si2636 Kai ειμαι 10000% ευχαριστημενος για την φορητοτητα του και για της δυνατοτητες του εαν και μικρος..Το μονο κακο που με διαλολιζει ειναι τα vista που δεν τα χονευω καθολου μα καθολου..ασε που το laptop einai me 2 partition,και μαλιστα διαθεσημα gb οταν τον πρωτοανοιξα ειδα 120 αντι 160 που γραφει...NA ZHΣΟΥΝ ΤΑ VISTA....Το λαπτοπ δεν ειχε μεσα cd-drivers και windows αλλα ηταν ολα εγκατεστημενα μεσα σε ενα χαζο φακελο-drivers-anyway εκανα το απετουμενο movement για να φτιαξω τα recovery kai πηραν 3-dvd . Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα αλλα θελω να βγαλω τα vista εντελως και οχι να κανω downgrade σε xp.ειμαι γνωστης αλλα συσταζω επειδη ειναι λαπτοπ και ταξιδευω συχνα να μην μου ζητησουν αδειες και τετοια στα αεροδρομια.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 1.PARTION ΜΕ ολο την διαθεσημοτητα του σκληρου μου,KAI ΝΑ ΞΑΑΓΥΡΗΣΩ ΣΤΑ XP ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ VISTA EINAI MIA AΠΟΤΥΧΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΚΑΙ ΓΥΝΟΝΤΑΙ ΜΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.. Θελω απο σας να μου δωσετε βημα βημα τι να κανω ωστε να ειμαι και μεν νομιμως,(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ XP ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ )ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ MESA STA XP + TOYS DRIVERS ΓΙΑ SATA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΥΡΑ.. PLS HELP!!!
spyrospal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 καλα ουτε 1 δεν μου απαντησε? pls ρε παιδια εχω προβλημα...
P270 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 δεν μπορεις να βαλεις xp γιατι δεν εχει drivers gia xp στο site τις fujitsu siemens οποτε μενεις οπως εχει η drivers για τα vista δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξουν στα xp και φυσικα χρειαζεται και drivers για τον sata controler οι οποιοι δεν υπαρχουν για xp
spyrospal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 καλησπερα και παλι παιδια...μολις κατεβασα XP SP3 με sata controllers...λετε να κανει δουλεια για το laptop σε συνδιασμο με το κατεβασμα τον οδηγων απο το το επισημο σιτε?
geoal1973 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 το προβλημα δεν ειναι ο sata controller μια και υπαρχουν drivers στο site της intel και δουλευουν μια χαρα. Το προβλημα ειναι στους οδηγους για τον ηχο που δεν υπαρχουν για ΧΡ και επειτα απο πολυ παιδεμα καταφερα να δουλεψει ο ηχος αλλα δεν λειτουργει το μικροφωνο. Φυσικα μικρο το προβλημα αλλα ειναι σπαστικο για εμενα να ξερω οτι κατι δεν δουλευει στο μηχανημα και ετσι ξαναγυρισα στα Vista τα οποια ειναι χαλια και πολυ βαρια αλλα για ενα τετοιο φορητο δεν ειναι και τοσο σημαντικο οσο η λειτουργικοτητα που τουλαχιστον για εμενα ειναι απροβληματιστη.
automat Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 έχει πάρει κανείς άλλος το συγκεκριμένο laptop να μας πει εντυπώσεις? Το έχει σε καλή τιμή στο e-laptops.gr
michalis2610 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αν το βρεις διαθέσιμο (αμφιβάλω) με τιμή κάτω από 600 ευρώ αγόρασέ το. Για τα χρήματα είναι άψοργη επιλογή.
sboo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=13375 562?
kougis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο να προτιμήσω? Το ΑΜILO Si2636? ή το Amilo Pi 2530 στα 480?? Intel Core 2 Duo T7250 (2.00GHz, 800 MHz) 2048MB DDR2 667MHz 250GB SATA ATI Mobility Radeon HD 2300 128MB DDR2
michalis2610 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 kougis ανάλογα τι σε ενδιαφέρει. Το μεν Si2636 είναι 13άρι με καλύτερη φορητότητα, αυτονομία ενώ το 2530 είναι 15,4'' με λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών (αυτόνομη μεν αλλά απαρχαιωμένη δε) με μετρότατη αυτονομία. Προσωπικά θα προτιμούσα το πρώτο γιατί συνολικά είναι καλύερη πρόταση και αχτύπητη για τα χρήματά της αλλά αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη πας για το 2530.
kougis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Για 15άρα οθόνη υπάρχει κάποιο άλλο που θα μου προτείνατε καλύτερο απο το Amilo Pi 2530 μέχρι 600??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.