Προς το περιεχόμενο

8800gt O/C + zalman vf1000


peponis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να αγορασε την XFX 8800GT (ΝΟΝ Ο/C) και θελς να τις κανς Ο/C.. απο 600 >> 750 και απο 1800 >> 2000 ειναι ενταξει ή ειναι αρκετα ψηλά;;; Επεισης θα βαλω και την zalman vf1000. Ξερει κανενας να μου διευκρινησει εαν χρειαζεται το εξαρτημα της zalman rhs-88 (η κατι τετοιο) και αν οχι ποσα ραμ heatsinks χρειαζεται και που χρειαζετε να βαλω αλλου εκτος απο τις μνημες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω φίλε μου ότι κανείς δεν απαντάει, οπότε περίμενε μερικές ημέρες ακόμη, που θα κάνω και εγώ την ίδια εγχείρηση!

Αγόρασα την VF1000 όπως ήταν στο κουτί της,χωρίς να πάρω τίποτε εξτρά. Η ψήκτρα έχει ήδη μέσα της 8 heatsinks για τις μνήμες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόμαστε αυτό το τέρας,

http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=189

είναι για τις 8800 με τον G80.

Έχω διαβάσει αρκετούς που την έχουν εγκαταστήσει χωρίς άλλη προσθήκη, μερικοί όμως λένε ότι χρειάζονται μερικά heatsinks ακόμη για τα mofsets. Κοίτα και εδώ,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2568966&postcount=341

τα πιο ζεστά σημεία της κάρτας είναι κάτω δεξιά, οπότε καλό θα ήταν να είχες 'κανα δυό ψηκτρούλες για εκεί.

Μόλις το Πλαίσιο δεήσει να μου φέρει την arctic silver για να κάνω την μετατροπή (10 μέρες την περιμένω!), θα σε ειδοποιήσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν φίλε μου, χθες την έκανα την δουλειά.

Η ψήκτρα, όπως σου είπα είχε μαζί της 8 ψηκτράκια, τα οποία έφταναν για τις μνήμες τις κάρτας. Τώρα για τα mofsets δεν έκανα τίποτα, τα άφησα έτσι, δεν έχω σκοπό να την κλοκάρω την κάρτα, οπότε δεν έχει και τόση σημασία.

Από θόρυβο η VF τα πάει φοβερά. Ακόμη και στο πιο δυνατό της (έχει εξωτερικό ρυθμιστή στροφών) είναι πολύ πιο αθόρυβη από το maximum του stock ανεμιστήρα. θα έλεγα ότι είναι πιο αθόρυβη ακόμη και από τον default θόρυβο που έβγαζε ο παλιός ανεμιστήρας.

Στο minimum ίσα ίσα που τον ακούς αν ανοίξεις το κουτί και βάλεις το αυτί σου, είναι ο πιο αθόρυβος από τους ανεμιστήρες του κουτιού, με εξαίρεση του τροφοδοτικού ίσως.

Από θερμοκρασίες, επίσης τα πάει πάρα πολύ καλά. Με μερικές πρόχειρες μετρήσεις, η θερμοκρασία της κάρτας μετά από 20' παιχνιδιού είναι 50 βαθμοί, ενώ πριν ήταν 80!!!

Σήμερα, θα παίξω περισσότερο και θα δω τί κάνει σε μεγαλύτερη διάρκεια. Πάντως, πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει τα λεφτά της από κάθε άποψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok. Ευχαριστω πολυ. Αλλα εγω θελω να μαθω που να βαλω ψυκτρακια στο mofset γιατι οπου να 'ναι θα τις κανω και O/C . Επεισης μηπως ξερει κανενας εαν μπορω να παραγγειλω μια xfx xxx edition απο το πλαισιο αλλα την οποια δεν την εχει στην ιστοσελιδα του ;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...