Προς το περιεχόμενο

VAIO FE Series


panos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έδω και κάποιες μέρες είμαι κάτοχος της παραπάνω σειράς VAIO...είναι η σειρά που αντικαταστάθηκε από την σειρά FZ αλλα συνεχίζεται να πωλείται ακόμη στα περισσότερα καταστήματα.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά τίποτα το ιδιαίτερο (C2D 1.86ghz, 2gbram, HD160GB, Nvidia 7400, wifi a/b/g, Camera κτλ), αλλά όταν το δουλέψεις τότε καταλαβαίνεις το μεγαλείο. Παίδες το μηχάνημα είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο. Πρόκειται για το πιό αθόρυβο laptop που έχω δει ποτέ (και πιστέψτε με έχω δουλέψει πολλά) και με μηδενικές θερμοκρασίες στο σασί του (και στο πάνω και στο κάτω μέρος). Μπορείς να το δουλεύεις στα πόδια σου λες και είναι σβηστό...να το αφήνεις να κατεβάζει το βράδυ και να κοιμάσαι δίπλα του (δεν ακούγεται τιποτα απολύτως!!!!). Ποίοτητα κατασκευής πάρα πολύ καλή (κάσωμα μαγνησίου) και όσο για την οθόνη (xblack dual lamp) τα λόγια είναι περιτά που λέει και το λαϊκό άσμα!

 

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Είμαι ενθουσιασμένος μαζί του!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den mporeis na les ''apo texnika xaraktiristika tipota to idiaitero'', den einai kai kanena celeron me intel graphics kai skliro sta 20gb

 

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δεν πρόκειται για ένα ΠΥΡΑΥΛΟ με Τ7700 και Nvidia 8700! Αλλά δεν αναζητώ και κάτι τέτοιο από έναν φορητό....από ένα Laptop θέλω να είναι ΑΘΟΡΥΒΟ, ποιοτικό, να μην ανεβάζει θερμοκρασίες και να έχει καλή οθόνη. Το συγκεκριμένο τα έχει όλα αυτά και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό και πολύ χαμηλή τιμή.

 

Μόνο ένα IBM Thinkpad με είχε ενθουσίασει στο παρελθόν τόσο.

 

BRAVO SONY!!! ;)

 

p.s: Αρκεί να μην μας χαλάσει τίποτα (χτύπα ξύλο) και "τρέχουμε" κατα Βέλγιο μεριά για service :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...