Προς το περιεχόμενο

αλλαγη πλακετας


silvester81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!

να κανω μια ερωτηση αγορασα πριν καποιο μηνα ενα σκληρo wd sata2 και μαλλον καηκε η πλακετα του.τον εχω αγορασει απο το πλαισιο.

επειδη εχω καποια πραγματα μεσα που δεν θελω να τα δουν υπαρχει περιπτωση να παω εκει και να μου αλλαξουν την πλακετα μπροστα μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχμ, αν κάηκε η πλακέτα όπως λες, ο δίσκος δεν διαβάζεται. Για να σου αλλάξουν πλακέτα, θα πρέπει να αγοράσεις έναν ίδιο (της ίδιας σειράς/χωρητικότητας) και να τους πεις σου αλλάξουν την πλακέτα, αναλαμβάνοντας εσύ το ρίσκο να μην δουλέψει ο πρώτος και να καταστραφεί και ο δεύτερος. Η αλλαγή πλακέτας δεν είναι κάτι το οποίο γίνεται τόσο εύκολα όσο ακούγεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τί του λες του παιδιού....

Κατ' αρχάς,είναι εντός εγγύησης και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν...Εάν λοιπόν υπάρχει παρόμοιος δίσκος,αυτόν και θα του δώσουν...Το μόνο που έχει αυτός να κάνει,είναι να προσπαθήσει να έρθει σε συνεννόηση μαζί τους και πριν τους παραδώσει το παλιό δίσκο,να συννενοηθεί ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να αλλαχθεί η πλακέτα,να κρατήσει τον παλιό δίσκο,και αυτοί τον καινούριο με την καμμένη πλακέτα...

Ας υποθέσουμε πως θα του "αρνηθούν" την εξυπηρέτηση αυτή-δηλαδή όχι απλά να του δώσουν νέο δίσκο,αλλά να αλλάξουν τις πλακέτες-(σιγά τώρα),κι ότι πρέπει να το κάνει μόνος του....ΕΦ' ΟΣΟΝ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος ο 1ας δίσκος με τον άλλον,το μόνο που χρειάζεται είναι 1 κατσαβίδι Τ8,και την "ικανότητα" να περιστρέψει βίδες....(πιο "δύσκολο" και "επίφοβο" είναι ν' αλλάξει κανείς 1 λάμπα....).

Εγώ ,αν στη θέση του,μου λέγανε "η υποχρέωσή και η ευθύνη μας περιορίζεται στην αλλαγή του παλιού υλικού με το καινούριο",θα τους έλεγα "οκ ρε παιδιά,δεν έχω καμμά άλλη απαίτηση απαήτηση/ευθύνη από εσάς,την παίρνω εγώ την ευθύνη,απλά αφήστε με να πάω στους τεχνικούς σας που έχουν το σχετικό κατσαβίδι,και θα την κάνω μόνος μου την αλλαγή"(κι άμα πουν "δεν μπορείτε να περάσετε στο τεχνικό τμήμα",πας με 2 ευρώ παίρνεις 1 Τ8,και ζητάς τον υπεύθυνο,ώστε παρουσία του να κάνεις την αλλαγή πλακετών,και να πας μετά στο καλό...

Αυτά τα χαριτωμένα,εάν παν τα πράγματα ως είπα.Εάν σου πούνε "βεβαίως,αλλά πρέπει να μας αφήσετε το δίσκο για να κάνουμε εμείς όλες τις σχετικές αλλαγές",τότε είτε εσύ πρέπει να πάρεις το "ρίσκο" του ότι δεν θα δει κανείς τα δεδομένα σου(50-50 είναι...),είτε τους λες "επειδή έχω δεδομένα τα οποία με ΝΟΙΑΖΕΙ αν χαθούν,σας παρακαλώ εάν γίνεται να γίνει "χέρι με χέρι" η διαδικασία-ΔΕΝ αφήνω το δίσκο,εάν δεν έχετε άλλο ίδιο αυτή τη στιγμή,παρά μόνο ξανάρχομαι όταν τον έχετε,και ΠΑΡΟΥΣΙΑ μου ο τεχνικός σας αλλάζει την πλακέτα..."

 

Όσο για την περίφημη αυτή πλακέτα,είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι το θέμα.... ;

Τεσπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για το κατατοπιστικατο post σου!

ειμαι κατα 90% οτι ειναι η πλακετα.Ο δισκος με τον που τον βαζω στο pc δεν

κανει τιποτα και η πλακετα του ζεσταινεται κατευ8ειαν υπερβολικα πολυ.

θα δοκιμασω να κανω αυτα που μου προτεινεις!!! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοεί να τον δώσεις γι' αντικατάσταση μέσω εγγυήσεως..

("-καλησπέρα kosmasgr","-κουκιά σπέρνω"..) :ρ

επειδη εχω καποια πραγματα μεσα που δεν θελω να τα δουν υπαρχει περιπτωση να παω εκει και να μου αλλαξουν την πλακετα μπροστα μου
..να γιατί το κάνει θέμα το παιδί...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τί του λες του παιδιού....

Κατ' αρχάς,είναι εντός εγγύησης και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν...

 

Μea culpa, δεν πρόσεξα το σημείο που λέει ότι τον αγόρασε πριν από κανά μήνα. Κατά τα άλλα, ο washcloud καλά τα είπε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..σωστός ο wizzy...

Μόνο αυτόν και τον Ανδρέα Παπανδρέου θυμάμαι να έχουν "ομολογήσει δημόσια" κάποιο λάθος χρησιμοποιώντας το "αφοπλιστικό" Mea Culpa ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην αμερικη παντως ειναι υποχρεωμενη απο το νομο να ελεγξουν τον δισκο σου για παιδικη πορνογραφια.Ειδικα αν υποψιαστουν κατι.Στην τελικη αν τους πεις μην δειτε τα δεδομενα μου τοτε ειναι που θα τα δουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...