platongr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγω είχα γυρίσει όλες τις αντιπροσωπείες και ήταν συνενοημένοι. Κανενας δεν δεχόταν μετρητά και να κάνει έκπτωση, ήθελαν 50% σε άτοκες δόσεις όλοι για 2,5 χρόνια. Μόνο ένας έκοβε 150 ευρώ. Και εγώ αυτή την εμπειρία έχω. Εκτός αν τα παιδιά από πάνω βάζουν στην έκπτωση τα δώρα.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ok τέλος βρήκα λύση. Έδωσα 150 Ευρώ και τα επισκέυασα και τα 2.
chiderboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Στα ~10Κ το Χιουνταϊ Άξεντ θα χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός αν χρειάζεστε κάτι μικρότερο Τεσπα αφού φτιάξατε τα παλιά έχει καλώς. Αν βγάζουν ζημιές πάντως συχνά καλά είναι να δωθούν για κάτι καινούριο. Τι αμάξια είναι;
jason_rethymno Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Στα ~10Κ το Χιουνταϊ Άξεντ θα χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός αν χρειάζεστε κάτι μικρότερο Τεσπα αφού φτιάξατε τα παλιά έχει καλώς. Αν βγάζουν ζημιές πάντως συχνά καλά είναι να δωθούν για κάτι καινούριο. Τι αμάξια είναι; Fiat Punto 96 μοντέλο Daewoo Matiz 2001 μοντέλο
georgemarios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 σορυ μαγκες, επειδη ειμαι λιγο ασχετος με οικονομικα αν σου πουν το επιτοκιο, πως υπολογιζεις τις δοσεις? ποια η φορμουλα?
toulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ελπίζω αυτό να σε βοηθήσει, είναι από το site της Eurobank http://www.eurobank.gr/online/home/calc.aspx?FullPeriod=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.