Προς το περιεχόμενο

disk udf μονο οχι iso


localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παω να κανω μια εγγραφη με το nero ενα αρχειο video με χωρητικοτητα πανω απο 2 giga και δεν με αφηνει να το γραψω σε iso μορφη και το κανω σε udf.η φετα dvd που εχω το παιζει κανονικα.ξερει κανεις ομως τι διαφορα εχει το iso με το udf?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το είχα ψάξει γιατί είχα και εγώ την ίδια απορία. Αν θυμάμαι έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά και με το ότι αν γράψεις ένα CD-RW ή ένα DVD-RW σε UDF είναι σαν να έχει μια μεγάλη δισκέτα όπου μπορείς να σβήνεις και γράφεις συνέχεια. Είναι κάτι σαν το Incd που είχε σε κάποιες εκδόσεις το Nero. Δε χρειάζεται να σε ανησυχεί πάντως. Προσωπικά πλέον με udf τα μεγάλα αρχεία τα γράφω. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, το udf βγήκε λόγω των κινηματογραφικών εταιριών για να γράφουν τις ταινίες τους που είναι μεγάλα αρχεία σε dvd. Με κάθε όμως επιφύλαξη στο αναφέρω γιατί δεν ειμαι σίγουρος. Έχει κάτι μήνες που και εγώ το είχα ψάξει και όσα θυμάμαι σου αναφέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι και το δικο μου αρχειο ειναι πανω απο 2 giga και γαι αυτο το εκανα udf.παντος η φετα το βλεπει κανονικα το διαβαζει θελω να πω.αρα το αφηνω ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...