Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakdel

audioline dvd561 -divx +ελληνικοί υπότιτλοι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε 'ολους.

 

Έχω το audioline dvd 561, και ένω βλέπω ελληνικούς υποτιτλους σε dvix, η γραμματοσειρά τους είναι μικροσκοπική. Yπαρχει καποιος τρόπος να παίρνω μεγαλύτερους (ή έστω Bold) χαρακτήρες στην οθόνη μου?

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο firmware για τροποποίηση ή ποιο chipset χρησιμοποιεί ο εν λόγω player? (σε περίπτωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί firmware άλλου player).

Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα τις εταιρείας (ΑλφαΛαμδα), αλλ δεν ήταν και πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν, λέγοντας ένα ξερό δε γίνεται, ενώ πολλοί απο μας έχουμε δει mods σε firmwares + fonts (και μέσα στο insomnia). Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Απο τη μεριά μου θα τους στείλω και κανα δύο mail, αλλά νομίζω οτι ένας μεγαλύτερός αριθμός "πελατών τους" θα ήταν περισσότερο αποτελεσματικό κίνητρο γι' αύτους.

To mail της εταιρείας είναι : [email protected]

Όποιος κάτοχος ή συμπαραστάτης ας συνδράμει.

 

ThanX

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις καιρό που έγραψες το μήνυμα αλλά ελπίζω να σε βοηθήσω.

Η λύση είναι το aviaddxsubs (http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php) που ενσωματώνει τους υπότιτλους αλλά μπορείς με το τηλεχειριστήριο να τους κρύψεις. Πολύ εύκολο, βολικό και η νέα έκδοση είναι σούπερ! Έχω το ίδιο μηχάνημα και δεν μπορώ να δω data dvd ενώ τα cd τα παίζει κανονικά. Μήπως έχεις λύση σε αυτό;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...