Verso Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Παραθέτω τα παρακάτω μηνύματα όπως τα βρήκα στην σελίδα http://press-gr.blogspot.com/ Α) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ 20,5 ΧΛΜ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΙΣΘΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ . Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΕΝ 522 (ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ SUZUKI GSXR 600) ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ή ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail: [email protected] Β) Τη Δευτέρα, 04/02/2008, στις 10:30 το βράδυ, ο εξάδελφος μου Γρηγόρης, 27 ετών, οδηγώντας μηχανή cbr (κόκκινο, ασημί, μαύρο) και ανεβαίνοντας τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση προς Πειραιά, κλείστηκε εσκεμμένα από αυτοκίνητο χρώματος ασημί (πιθανότατα μάρκας Ford Fiesta) με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή μισή ώρα αργότερα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 3 άτομα με τα οποία ο αποθανών εξάδελφος μου έφερε λεκτικό διαπληκτισμό λίγα λεπτά πριν, λόγω της πρώτης ανακοπής της πορείας του απο το αυτοκίνητο. Ο προπορευόμενος φίλος του εξαδέλφου μου, οδηγώντας και αυτός παρόμοια μηχανή δεν πρόλαβε να κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.Η τροχαία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες και έτσι αγνοείται ακόμα η ταυτότητα των δραστών. Παρακαλώ θερμά, αν μπορείτε να δημοσιεύεσετε μια σύντομη περιγραφή του συμβάντος στον ιστότοπο σας κάνωντας έκκληση, οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή πληροφορία για το συμβάν να επικοινωνήσει με τον Κο Χρήστο στο: 6977 71 16 14. Σας ευχαριστώ θερμά.
kage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ελπιζω να εχουν βαλει μια παρομοια ταμπελα με τα λογια αυτα εκει που εγινε το ατυχημα..
Lomar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 εγώ πάλι ελπίζω να βρεθούν τα τσογλάνια που ευθύνονται για το 2ο γεγονός και να σαπίσουν στη φυλακή. για το πρώτο μακάρι να βρεθούν -εάν υπάρχουν- οι υπαίτιοι.
agpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Στο δρόμο απαιτείται ψυχραιμία. Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκιο ή άδικο, σημασία έχει να αποφύγεις το ατύχημα. Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλά ο απέναντι ή που μπορεί να καταλήξεις με τους διαπληκτισμούς. Αυτή η μαλακία, "περνώ μπροστά σου και φρενάρω", έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο οι κόπανοι. Ο Θεός να αναπαύσει το παλικάρι και μακάρι οι τρεις δολοφόνοι να βρεθούν εκεί που τους αξίζει.
NoD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Πολλά παρόμοια διαβάζω τελευταία, τι γίνεται ρε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.