Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

marina_86

προβλημα με windows explorer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!!

Χρειάζομαι την βοήθεια σας! Εχω πρόβλημα με το λαπτοπ, το οποίο έχει vista.Πριν λίγες μέρες αρχισε να κολλάει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο δούλευα(coreldraw για την ακρίβεια). Μετά από αυτό προσπάθησα να το απεγκαταστήσω, και να το επανεγκαταστήσω, και ενώ έδειχνε να γίνεται εγκατάσταση δεν γινοταν σωστά η εγκατάσταση.Στην συνέχεια προσπάθησα να εγκαταστήσω τη επόμενη έκδοση του ίδιου προγράμματος, και όταν άρχισα να κάνω εγκατάσταση, μου πέταξε το antivirus κάποια παράθυρα σχετικά με απειλές και τέτοια, στα οποία πάτησα terminate, και με το που ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, εξαφανίστηκε ο windows explorer!!!!Από τότε εξαφανίζεται συνέχεια ο explorer και μπορώ να το ανοίξω μόνο μέσω task manager.Έκανα scan με το antivirus αλλά δεν βρίσκει τίποτα!επίσης όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει αυτό.Τι προτείνετε??

post-82745-129062960761_thumb.jpg

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σου και σένα . . . Για τον explorer δεν μπορώ να σου πω κάτι μπορεί να φταίνε 500 πράγματα όσο για το μήνυμα του error θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το hijackthis να κάνεις ένα scan (σε safe mode [safe mode μπορείς να φορτώσεις κατα την εκκίνηση του Η/Υ πατώντας F8) και να ψάξεις για την γραμμή που δέιχνει αυτην την βιβλιοθήκη (dll).Την τικάρεις και πατάς FIX. Κάνεις restart και ας υποθέσουμε οτι όλα θα είναι κάλα (οτι αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα εννοώ)

 

 

Φιλικά,

Yiannis.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να κάνω scan με αυτό που μου λες πρέπει να κάνω uninstall το δικό μου ποιυ ήδη έχω??Αυτή η γραμμή που λες που θα είναι?Στον task manager να το ψάξω?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό που σου είπε είναι να κατεβάσεις το hijackthis ( http://majorgeeks.com/downloadget.php?id=5554&file=14&evp=4122712c2af084c815e5fd4f2b249d83'>http://majorgeeks.com/downloadget.php?id=5554&file=14&evp=4122712c2af084c815e5fd4f2b249d83)

(το οποίο ΔΕΝ είναι antivirus,οπότε αν όταν λες για unsistall εννοείς το antivirus που ήδη έχεις,όχι,δεν χρειάζεται να το απεγκαταστήσεις)

Η δε "γραμμή",θα είναι εντός του παραθύρου των αποτελεσμάτων του scanning του hijackthis..

Πάντως δική μου γνώμη είναι εάν έχεις ενεργοποιημένο το System Restore (start/all programs/accesories/system tools/system restore),να δοκιμάσεις να γυρίσεις το σύτημα σε προηγούμενη ημερομηνία,όπου δεν υπήρχαν προβλήματα....

Αν δεν γίνει κάτι με αυτό,δοκίμασε να κάνεις ένα καθαρισμό δίσκου και μητρώου με το crap cleaner http://majorgeeks.com/downloadget.php?id=5554&file=14&evp=4122712c2af084c815e5fd4f2b249d83

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...