olim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το N73 ME αλλά θέλω να πάρω ακόμα ένα κινητό και λόγο εργασίας Χρειάζομαι κινητό με GPS αλλά δε θέλω να δώσω και μια περιουσία. Ξέρω ότι έιναι πιο προσιτό να πάρω μια συσκευή GPS, αλλά πραγματικά χρειάζομαι και δεύτερο κινητό και δε μπορώ να το τρενάρω άλλο. Τι προτείνετε? Δε με απασχολεί η Μάρκα ούτε το μέγεθος απλά να έιναι κάτι προσιτό. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
esertas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω το NOKIA 6120clasic και δουλεύει τέλεια σε αυτά που θέλεις.
olim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ esertas για την άμεση απάντηση αλλά δε νομιζώ να έχει GPS που ψάχνω. Είσαι σίγουρος ότι έχει GPS γιατί αν έχει θα με βόλευε μιας και είναι και symbian S60
S2Katana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 N95, που δουλευει και με πολλα προγραμματα, πχ Garmin Maps.
olim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 S2Katana η τιμή του τσιμπάει λίγο αν και το έχω στα υπόψη. Για το 6110 τι λες? και δεν ξέρω και αν για το συγκεκριμένο κινητό μπορώ να βρω χάρτες ένα είναι σίγουρο ότι δε δέχεται Softwrare τύπου Destinator το οποίο έχω δουλέψει και θεωρώ κορυφαίο. Τουλάχιστον κάτι παραπλήσιο. Δεν ξέρω για IGO or Garmin τι ρόλο βαράνε και αν έχουν κάλυψη σε επαρχία.
Freakster Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω το NOKIA 6120clasic και δουλεύει τέλεια σε αυτά που θέλεις. Μήπως εννοείς το 6120 slide, όχι το classic ? @topicstarter, αδερφε, destinator μόνο σε pocket pc - pda - windows mobile ή αντε pna (η εκδοση destinator pn).
furious99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Τα παιδιά εδώ κάνουν ομαδική αγορά το HTC Cruise που είναι πολύ καλό, γύρω στα 450 ευρώ. Αν θες κάτι πιο φτηνό σε GPS και κινητό και να παίρνει σοβαρούς χάρτες με destinator και όχι τις Nokia κλπ. μπαρούφες, μόνο σε μεταχειρισμένο HTC, Eten, ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191175
olim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε furious99 σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω μου φαίνεται καλή επιλογή PDA κινητό.
panbil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 θα σου προτεινα ενα pda κινητο με ενσωματωμενο gps εχει μεγαλυτερη οθονη απο τα κινητα εχει windows και μπορεις να του βαλεις destinator
pavlidisc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Γνώμη μου : Για GPS, ΜΟΝΟ windows mobile και DESTINATOR. Όλα τα άλλα είναι... Ψάξε για μεταχειρισμένο. Τα καινούργια είναι πανάκριβα. HTC 3600 απο μένα. Άριστο GPS, άριστο Windows mobile PPC. Μεταχειρισμένο θα το βρείς σε πολύ καλή τιμή. Τώρα άν ψάχνεσαι για κοινούργιο : - άν θέλεις πληκτρολόγιο : ΗΤC TyTN II , - άν δεν θέλεις : ΗΤC Cruise. Είμαι αρκετά απόλυτος αλλα δυστυχώς φίλε μου ... όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός. Πάντως θα σε συμβούλευα μα μην πάς σε καινούριο. Το 3600 είναι μια πολύ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ συσκευή την οποία μπορείς να βρεις σε πολύ καλή τιμή. Υπάρχουν και τα ΕΤΕΝ αλλά αν χρειάζεσαι και την λειτουργία τηλεφώνου δεν θα στα συνιστούσα.
kfyros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 έχω το HP ipaq 6915 με destinator (ενσωματωμένο GPS). είχα το qtek 9000 με destinator και εξωτερικό gps receiver (bluetooth). Γνώμη μου. Πάρε gps MONO TOY (όχι κινητό) και πάρε συσκευή κινητού ξεχωριστά (καμιά φθηνή με επιδότηση). Πιο φτηνά θα σου 'ρθει. Το GPS άστο μόνιμα στο αμάξι. Κινητό με GPS δεν έχει αυτονομία, και κλείνει-μπλοκάρει το GPS όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ή σου στέλνουν μήνυμα ή ψάχνει για σήμα το κινητό. Αν σε τρώει, καλύτερα πάρε κινητό - PDA και βάλε εξωτερικό bluetooth GPS receiver με δικές του μπαταρίες για μεγαλύτερη αυτονομία και καλύτερο σήμα (τον gps receiver τον βάζεις όπου θες στο αμάξι για να πιάνει καλύτερα, ενώ το κινητό με ενσωματωμένο GPS πρέπει να το έχεις κοντά σου για να βλέπεις την οθόνη) ....
pavlidisc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά άν δεν έχεις προβλήματα φορητότητας και μπερδέματος με πολλά καλαμπαλίκια (!) τότε το καλύτερο είναι αυτό που προτείνει ο φίλος kfyros.
dennis11 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 φιλαρακι περνα garmin sto Ν73 και αγορασε μονο ενα εξωτερικο bluetooth gps o πιο φτηνος τροπος
passenger57 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Απο πού πέρνουμε gps receiver kai garmin προγραμμα για το Ν73?
dennis11 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 gps απο ebay ή nokia shops to garmin και σχετικες οδηγιες στο myphone.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.