Προς το περιεχόμενο

internet explorer 7! Προβλημα!!!

zikos__14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:shifty:Καλησπερα..αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον internet explorer 7.Έχω γνησιο λειτουργικο(xp home sp2) και παρόλο που εχω παρει ολες τις ενημερωμενες εκδοσεις, οταν ανοιγω αρκετα tabs(παραθυρα) και γενικοτερα σε καθε νεα σελιδα μου κολλαει και πρεπει να κλεισω ολα τα παραθυρα για να περιηγηθω στο internet. Υπαρχει καποια λυση? Βρηκα ενα αναλογο θεμα στο suport της microsoft και κανει λογο για ενα αρχειο dll.(Mshtml.dll) ωστοσο δε μπορω να το κατεβασω αυτονομα...Ευχαριστω προκαταβολικα! B)
Δημοσ.
:shifty:Καλησπερα..αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον internet explorer 7.Έχω γνησιο λειτουργικο(xp home sp2) και παρόλο που εχω παρει ολες τις ενημερωμενες εκδοσεις, οταν ανοιγω αρκετα tabs(παραθυρα) και γενικοτερα σε καθε νεα σελιδα μου κολλαει και πρεπει να κλεισω ολα τα παραθυρα για να περιηγηθω στο internet. Υπαρχει καποια λυση? Βρηκα ενα αναλογο θεμα στο suport της microsoft και κανει λογο για ενα αρχειο dll.(Mshtml.dll) ωστοσο δε μπορω να το κατεβασω αυτονομα...Ευχαριστω προκαταβολικα! B)

Δοκίμασες repair της εγκατάστασης του ΙΕ7?

Δημοσ.
Δοκίμασες repair της εγκατάστασης του ΙΕ7?

δοκιμασα και repair και το επανεγκατεστησα...απο οτι διαβασα ψαχνω για ενα αρχειο το οποιο δε μπορω να το κατεβασω μεσα απο τη microsoft...

(Όνομα αρχείου :Mshtml.dll

Έκδοση αρχείου :7.0.6000.20519

Μέγεθος αρχείου:3.580.928) :devil:

Δημοσ.
δοκιμασα και repair και το επανεγκατεστησα...απο οτι διαβασα ψαχνω για ενα αρχειο το οποιο δε μπορω να το κατεβασω μεσα απο τη microsoft...

(Όνομα αρχείου :Mshtml.dll

Έκδοση αρχείου :7.0.6000.20519

Μέγεθος αρχείου:3.580.928) :devil:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mshtml

Δημοσ.
το ειχα βρει το αρχειο απο το συγκεκριμενο site απλα δεν ηξερα αν θα επρεπε να το τρεξω απο ενα τετοιο site καθως προκειται για dll. Ευχαριστω παντως πολυ!B)

Τι έχει το site; Δεν νομίζω ότι είναι παράνομο... Διάβασε και τα σχόλια-οδηγίες από κάτω, ίσως σε βοηθήσουν...

Δημοσ.
Τι έχει το site; Δεν νομίζω ότι είναι παράνομο... Διάβασε και τα σχόλια-οδηγίες από κάτω, ίσως σε βοηθήσουν...

το συγκεκριμενο αρχειο ειναι 1 mb μικροτερο απο αυτο που ψαχνω...αρα δεν μου κανει...αν βρεις κατι αλλο πες μου...thanks παντως...:cry:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...