antoo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Έχω ένα πρόβλημα με το utorrent και θα ήθελα τη γνώμη σας. Όταν το ανοίγω δεν ανοίγει καμία σελίδα.. Δεν αργεί απλά δεν ανοίγει καθόλου. Τι μπορεί να φταίει ;
danaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες...
antoo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 πρέπει να κλείσω το utorrent και να κάνω refresh για να ανοίξει η σελίδα. Αλλιώς δε θα ανοίξει ποτέ. Και μιλάω για ένα αρχείο torrent κατεβαίνει, όχι περισσότερα
Kostas-1- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Kαι σε μενα συμβαινει αυτο.Οταν κατεβαζω ακομα και ενα αρχειο με το utorrent για να περιηγηθω στο ιντερνετ δυσκολευομαι(εννοω οτι παει πολυ αργα).Ενω οταν κατεβαζω ενα αρχειο π.χ απο το DC++ δεν συμβαινει κατι τετοιο οι σελιδες μου ανηγουν γρηγορα.Γενικα οταν εχω utorrent κανει δεκα ωρες να ανοιξει μια σελιδα.Ξερει κανενας τι μπορει να συμβαινει?
mamouxalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 μήπως κάποιο modem -ruter μπλοκάρει καμιά πόρτα γιατί σ΄αυτήν την περίπτωση πρέπει να κάνεις κάποιο portfrword τώρα δεν ξέρω αν το γράφω και σωστά τα αγγλικά μου δεν είναι και καλά . Κοίταξέ το μπορεί να φταίει και αυτό.
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 περιορισμό στο upload και στο download βάζετε;
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 jesus antoo...Μου πήρε κανένα 5λεπτο να καταλάβω αυτό που μάλλον κατάλαβε με τη 1 ο Kostas-1- και προφανώς "άνοιξε τα μάτια" και σε άλλους...:Τo ότι όταν μιλούσες για "σελίδα"...μιλούσες για τον BROWSER σου και ΟΧΙ για το utorrent... Τελος πάντων,κι ένα αρχείο να σου κατεβαίνει,αν τρέχει το utorrent,είναι "φυσιολογικό" να σέρνεται γενικώς το pc,και ειδικά οι browsers...(όχι ,δεν έχουν να κάνουν τα ports) (το γιατί ακριβώς γίνεται αυτό ενώ πχ δεν γίνεται εάν υπάρχει download από πχ ftp,,,,δεν έχω ιδέαν)
antonl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε να περιορίσεις κάπως τα max connections και να βάλεις όριο στο upload/download. Modem έχεις ή modem-router;
Kostas-1- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Exω περιορισει τα max connections και εχω βαλει όριο στο upload/download.Μodem-router εχω.Εμενα η απορια μου ειναι πως με π.χ DC++ ειναι ολα οκ και με utorrent o browser να σερνεται.Τελος παντων. Thanks παιδια για τις απαντησεις σας.Θα δοκιμασω το port forward kapia stigmh an kai πιστευω οπως λεει και ο washcloud δεν παιζει ρολο να εχει προβλημα η ταχυτητα του browser otan kanw download aπο utorrent ..
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 όπως δήλωσα και πριν δεν ξέρω γιατί ακριβώς γίνεται αυτό το "σούρσιμο" με τα torrent προγράμματα,αλλά απλά υποθέτω,ότι τουλάχιστον σε σχέση με το DC++,υπάρχει διαφορά στον τρόπο λειτουργείας των-αν δεν κάνω λάθος το DC++ είναι ftp downloading,άσε δε που οι ταχύτητές είναι τραγικές,δεν υπάρχει δηλαδή leeching από ΔΙΑΦΟΡΕΣ πηγές,παρά μόνο από 1....Οπότε υποθέτω ότι απλά ο λόγος είναι κρύβεται πίσω από αυτό..Δεν είναι το κάθε download το ίδιο δηλαδή....(λεπτομέρειες ας δώσουν οι κατέχοντες) Όσο για το port forwarding,αυτό να το ξαναπώ με σιγουριά,δεν αφορά παρά μόνο στην μεγαλύτερη ταχύτητα,όσο αφορά το κατέβασμα,των αρχείων που κατεβαίνουν...Καμμία σχέση με το "κόλλημα" που μπορεί να διαπιστωθεί στο υπόλοιπο σύστημα-εκεί νομίζω ότι είναι πλεον θέμα περισσότερο υπολογιστικής ισχύος(cpu+ram)
slipknot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ποστάρω εδώ το δικό μου πρόβλημα για να μην ανοίγω τσάμπα άλλο topic.Έχω την έκδοση 1.7.7 και όποτε κατεβάζω σχετικά μεγάλα αρχεία(πάνω από 1 gb) μετά από λίγα λεπτά μου βγάζει error:the process cannot access the file because it is being used by another process.Ακόμη κι αν κάνω force start,το πρόβλημα συνεχίζει,δηλαδή κάνει downloading και μετά από λίγα λεπτά ξανά τα ίδια.Έχω ψάξει στο google αλλά δεν έχω βρει λύση.Και με την προηγούμενη έκδοση είχα τα ίδια και ήλπιζα πως με την καινούργια το πρόβλημα θα διορθωθεί,αλλά τίποτα.Καμιά λύση ?
pan82 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ακριβως το ίδιο πρόβλημα έχω αποκτήσει κι εγω ξαφνικά. Έχω 12αρα τελλας και εκει που κατεβαζα φουλ με τορρεντ και παράλληλα σέρφαρα φουλ μια μέρα ανοίγω το utorrent (1.8 alpha εκδοση) και βλέπω το οι σελίδες ανοίγουν με πολύ δυσκολία. Κατέβασα connection, upload κλπ αλλά τίποτα με το που ανοίγω το u torrent σερνεται το σερφαρισμα και με το που το κλείνω πετάει και τα εριξα στη tellas κι εγώ. Αλλά επειδή τυγχάνει να υπάρχει και άλλος υπολογιστής συνδεδεμένος με το speedtouch λέω δε δοκιμάζω και απο τον αλλο υπολογιστη πετάει το σερφάρισκμα ενώ παράλληλα στο δικό μου εχω ανοιχτο το utorrent. Δοκίμασα τα πάντα, εβαλα την 1.7.7 εκδοση αλλά τα ίδια και εντελει εγκατέστησα τα windows σε αλλο partition και εβαλα το utorrent 1.7.7 και όλα πετάνε, κατεβάζω με 800 ανεβαζω με 60 μεσω τορρεντ και παράλληλα σερφαρω και όλα ανοιγουν στιγμιαία όπως παλιά. Εντωμεταξύ δοκιμάζω και την έκδοση 1.8 και βλεπω ότι οταν ανοιγω αυτη το σερφαρισμα πάει πιο αργά όταν ανοιγω την 1.7.7. αργεί. Μέχρι πριν λίγη ώρα που ξαφνικά κόλλησε το utorrent και από τότε όποτε το ανοιγω δε σερφάρει καθολου πια, δε σερνεται απλά όπως στα αλλα windows αλλά δεν ανοιγει ποτέ σελίδα. ΥΓ: Και στις δύο περιπτώσεις ακομα και η σελίδα του ρουτερ ανοιγει είτε πολύ αργα είτε καθόλου και τα pings είναι άψογα ενώ οι σελίδες δεν ανοίγουν και το πρόβλημα είναι ίδιο και με IE και με firefox YΓ2: Στη δευτερη εκδοση των windows που δεν ανοιγουν καθολου οι σελιδες δε μπαινει ουτε στον msn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.