Προς το περιεχόμενο

Φθηνα ανταλλακτικα για Smart.


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αντικαταστησω το δεξι ακριανο κομματι της μασκας του SMARΤ και αν το προμηθευτω απο την αντιπροσωπια θα το χρυσοπληρωσω.Ο πατερας μου κοιταξε στην χρυση ευκαιρια μπας και και εβρισκε κατι αλλα δεν βρηκε τελικα.

 

Σε ενα καταστημα σεrvice που ρωτησα μου ειπαν πως μεταχειρισμενο μπορει να βρεθει γυρω στα 130 ευρω και πιθανοτητα οχι στο ιδιο χρωμα αρα + εξοδα βαφης.Γιατι παει τοσο πολυ ενα κομματι πλαστικο.

 

Δεν μπορω να το βρω απο καπου αλλου πιο φθηνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε τηλέφωνο σε όλα τα συνεργεία που ξέρεις. Καλό θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο και σε όλα τα συνεργεία που θα βρεις στον χρυσο οδηγό. Ρώτα τους πόσο πάει ο προφυλακτήρας, τα περαστικά και η βαφή αν χρειάζεται.

 

Συμβουλή: Καλύτερα πλήρωσε πιο ακριβό τον προφυλακτήρα αλλά παρτον στο ίδιο χρώμα με τον δικό σου. Αν βάψεις αυτόν που θα πάρεις θα είναι καινούριο το χρώμα και δεν θα ταιριάζει με το χρώμα του αυτοκινήτου που έχει ήδη φθαρεί.

 

ΥΓ. Ο προφυλακτήρας δεν είναι ένα κομμάτι πλαστικό. Είναι ενα εξάρτημα του αυτοκινήτου σου που η εταιρεία έχει ξοδέψει άπειρες ώρες για να τον κάνει να αποροφάει όσες περισσότερες δυνάμεις την ώρα της σύγκρουσης για να μην φτάσουν μέχρι το κουβούκλιο και χτυπήσεις. Επίσης όταν με το καλό τον πάρεις δες ότι οι βάσεις του που τον κρατάνε στο αμάξι είναι πολύ λεπτομερείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εδω ο αλλος ηθελε να του προτεινουμε να αγορασει καινουργιο αμαξι γιατι του χαλασαν τα αλλα 2 και μετα λεει οτι τα εφτιαξε με 150,- ...

 

Σου λέει τώρα που ρθαν τα κινέζικα, είμαστε και στις εκπτώσεις με κάνα κατοστάρικο το τσιμπάω το τουτου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...