Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πολλαπλές κάρτες γραφικών


expired

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών στο pc μου.

Είχα για 3 χρόνια μια gforce 5700LE και τα 'παιξε. Έτσι πήγα και πήρα την ΑΤΙ Radeon 2600HDPRO AGP.

Με το που την έβαλα άρχισε ν' ακούγεται σχεδόν πάντα ένας ήχος σαν σφύριγμα που δε μπορώ να τον εξηγήσω. Όλα πάντως πηγαίνανε σχετικά καλά για 2 βδομάδες μέχρι που μια μέρα ενώ έπαιζα ένα game έσβησε η κάρτα. Το pc ήταν ανοιχτό απλά η οθόνη σβηστή. Από αυτό το γεγονός και μετά η απόδοση της κάρτας έπεσε αισθητά, έτρωγε συνέχεια κολλίματα και όταν έπαιζα το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντα μετά από 10 λεπτά περίπου η οθόνη έσβηνε. Και στα άλλα παιχνίδια κόλλαγε αρκετά ενώ δε θα πρεπε, όπως και όταν έβλεπα κάποια ταινία πάλι έσβηνε η οθόνη.

Τέσπα με τα πολλά λέω μπορεί να μου βγήκε προβληματική και πάω και αγοράζω την gforce 7600GS AGP. Ο ήχος σαν σφύριγμα συνεχίζει ν' ακούγεται και η απόδοση είναι και πάλι μειωμένη. Πχ. στο Pro Evolution Soccer 6 ψιλοκολλάει με κανονικές ρυθμίσεις ενώ με την FX 5700LE το έπαιζα τέλεια με κανονικές ρυθμίσεις. Πάντως το πρόβλημα δεν είναι σε τόσο τραγικό βαθμό με την ΑΤΙ αλλά και πάλι η απόδοση είναι μειωμένη και την κάρτα την έχω μόλις 3 μέρες!!!!

Το πρόβλημα πρέπει να εντοπίζεται σ' αυτό τον ήχο σαν σφύριγμα που μάλλον βγαίνει από την κάρτα. Υποψιάζομαι μήπως υπάρχει πρόβλημα με την AGP θύρα της μητρικής.

Μήπως να κοίταζα τη θερμοκρασία της μητρικής? Τι μπορεί να φταίει? Έχω πετάξει τόσα λεφτά για κάρτες και έχω απελπιστεί.

Μήπως φταίει η directx 9.0c? Αλλά στο dxdiag δεν αναγράφει κάποιο πρόβλημα και δε ξέρω πως γίνεται να κάνω uninstall/install στην DX.

Επίσεις όταν σβήνει η οθόνη τα λαμπάκια από τα 2 DVD-ROM αναβοσβήνουν.. μήπως παίζει κανά conflict?

 

Έχω το εξής pc

P4 3.2Ghz

MSI 865PE Neo2-V

Enermax 535W

RAM Transcend 1GB DDR1 KAI Kingston DDR1 512mb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...