Προς το περιεχόμενο

Toshiba Sattellite Cooling Problem


Arkadios83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!

 

Να γραψω κ εγω το προβλημα μου (για 1η φορα!). Εχω ενα Toshiba Satellite A10-S169, το προβλημα που εχω ειναι πως οταν το αναβω μερικες φορες (συχνοτερα τελευταια!) βγαζει καποιο παραξενο θορυβο απο την περιοχη που βρισκεται το ανεμιστηρακι κ μερικες φορες μου βγαζει μηνυμα στην οθονη πως υπαρχει προβλημα με το cooling system κ μου λεει να το παραδωσω για σερβις...

 

Καμια ιδεα αν μπορω να το φτιαξω μονος μου? Το λαπτοπ ειναι 5 χρονων, οποτε δεν νομιζω να ισχυει καμια εγγυηση, οποτε αμα ξερετε καποιο σημειο που να επισκευαζουν Toshiba θα σας ημουν υποχρεος. Μενω Αθηνα (Καλλιθεα). Αυτα :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!Να σου βγάλει πρόβλημα ολοκαίνουργιο μηχάνημα? Να πας να τους το τρίψεις στην μούρη!:P:p:p Πάντως το επίσημο σερβις της Τοσιμπα είναι εδώ. Και ναι, μου είσαι υπόχρεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκάδιε έχεις δοκιμάσει τοτέ να το καθαρίσεις από σκόνες και άλλα δεινά ?

 

Αν όχι επειδή συνήθως τα Toshiba έχουν εύκολη πρόσβαση στα ανεμιστηράκια μπορείς να το ανοίξεις ξεβιδώνοντας απλά μια βίδα τις περισσότερες φορές και με ένα καλό φύσιμα να διώξεις αρχικά τα πολλά και να διαπιστώσεις αν βελτιώνεται η κατάσταση ή αν παραμένει το πρόβλημα πριν το δώσεις στο σέρβις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...