Προς το περιεχόμενο

Bluetooth Hands Free+Windows Vista


kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έω συνδέσει με επιτυχία ένα Bluetooth Hands Free στον υπολογιστή αλλά παρ' ότι που μου λέει connected στην συσκευλη δεν μπορώ να την επιλέξω σαν συσκευή ομιλίας αντί για το ενσωματομένο microfone του Lapto.Γιατί γίενται αυτό? Επίσης δεν βλέπω καν το bluetooth Hands Free μέσα απο το Windows Live Messenger όταν πάω να επιλέξω άλλη πηγή ομιλίας στα settings του. Τι συμβαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλέ μου εγώ θα σου απαντήσω λίγο ανορθόδοξα...

επιδη το έψαχνα και εγώ το θέμα για πολύ καιρό θα σου πω τι κάνω εγώ.... δεν ξέρω αν είναι και το απόλυτα σωστό αλλά τουλάχιστον έμενα λειτουργεί.

 

εγώ πάω στον πίνακα έλεγχου μετά διαλέγω

το speech recognition και επιδη έχω gr vista δεν μου δουλεύει οπότε στην μπλε μπάρα που υπάρχει στα αριστερά σου έχεις 4 επιλογές. μια πάνω αριστερά και άλλες 3 κάτω αριστερά. ι τελευταία κάτω αριστερά λέει audio devises και σου ανοίγει ένα νέο πάνελ που σου έχει τις προεπιλογές για τον ήχο... και απλά ορίζεις στο πλέει και στο ρεκ το Χανς φρι.

 

σου συνιστώ όμως και μια προσοχή γιατί αν τα συνδέσεις τα Χανς ο ήχος θα βγαίνει μόνο από κει και όχι από τα ηχεία του πίσω. αν αποσυνδέσεις τα Χανς χωρίς να επαναφέρεις τις προεπιλογές ο ήχος δεν πρόκειται να ξαναβγεί από μόνος του στα ηχεία... παραμονή αν τα ανασυνδέσεις επαναφέρεις τις προεπιλογές και τα ξανα αποσυνδέσεις...

 

ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι έστω και με τον ανορθόδοξο τρόπο μου

 

Φιλικά και θεοπάλαβα

 

Dj laidas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε laidas σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλα καριβώς αυτό είναι το θέμα ότι στο Control Panel στις ρυθμίσεις του ήχου δέν μου έχει να επιλέξω το Bluetooth παρ'οτι ο υπολογιστής λέει ότι το έχει αναγνωρίσει και είναι connected και επιτυχώς εγκατεστημένο.Τι να κάνω βοήθεια παιδιά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...