Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε δικτυο μετα απο φορματ


mimis_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω 2 λαπτοπ τα οποια συνδεονται στο router της Linksys WAG200 με καλώδιο δικτύου. Το ενα εχει XP pro και το αλλο XP Home και τα δυο εχουν το SET Smart Security.Ενω το δικτυο λειτουργουσε μια χαρα, μετα απο φορματ στον εναν υπολογιστη (ιδιες ρυθμησεις και μετα το φορματ) δεν μπορω να δω κανεναν απο τις θεσεις δικτυου, βγαζοντας το μηνυμα "Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο Mshome".Εχω απενεργοποιησει το NOD και το firewall και στους δυο αλλα παλι δεν βλεπω τιποτα. Ακομα στην καρτελα της τοπικης συνδεσης υπαρχει αποστολη πακετων ενω παραλαβη 0. Βοηθεια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι όπως το λες, δεν υπάρχει καθόλου σύνδεση από τον formatted υπολογιστή -αφού δεν ανταλάσσει πακέτα με το δίκτυο. Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις ping στο router να δεις αν απαντάει.

 

Το καλώδιο δικτύου που χρησιμοποιείς είναι το ίδιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ping εκανα και απανταει.Το καλωδιο ειναι το ιδιο. Το ιδιο παρουσιαζει και ο αλλος υπολογιστης που δεν εκανα φορματ. Δοκιμασα και με κροσοβερ καλωδιο αλλα τα ιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου δοκιμασε να ρυθμήσης τον default gateway σου και να δώσεις μιαν ip στο pc σου την οποία θα δώσεις και στον router σου. Αν δεν γινει τιποτα τότε εγκατέστησε ενα πρόγραμμα capturing (Wireshark) για να δέις ποια πακετα ερχονται στον υπολογιστή σου απο τον router.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...