Προς το περιεχόμενο

ψαχνω ενα καλο remote viewer


makis129

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω,

Χρειαζομαι ενα προγραμμα που να μου επιτρεπει να βλεπω το desktop στο σπιτι μου απο την εργασια μου

Ποιο συγκεκριμενα

1. O host Η/Υ πρεπει οποσδηποτε να εχει προδηλωμενο username και password (οπως λειτοyργει το hamachi και το teamviewer) γιατι πεφτει συνεχεια η συνδεση μου και αλλαζει η ip. Γνωριζοντας εγω username/connection number και το password να μπορω να μπαινω οποτε θελω χωρις να με απασχολει η ip.

2. Δεν θελω να τον χειριζομαι εξ' αποστασεως, απλα να βλεπω τι συμβαινει στο desktop εκεινη τη στιγμη. Ουτε το ποντικι του host Η/Υ δεν με ενδιαφερει αν θα μπορω να κινησω.

3. Αυτος που ειναι στον host Η/Υ εκεινη τη στιγμη να μην τον πεταει εξω log off, ουτε να διακοπτει την εργασια του.

4. Αν γινεται να μη πεταει διαφορα παραθυρα ή ειδοποιησεις στον host οτι καποιος εχει συνδεθει

 

Εχω δοκιμασει το teamviewer που τα κανει ολα αυτα που ανεφερα πιο πανω εκτος απο το 4 που ειναι πολυ σημαντικο. Και το teamviewer εχει την δυνατοτητα να κανει το 4 αλλα πρεπει να το αγορασεις και κοστιζει πααααρα πολλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

VNC είναι free αλλά έχει κάποια προβλήματα και θέλει μερικές φορές refresh. Αλλά τρέχει σαν service και δεν βγάζει μύνημα σύνδεσης. Το dame ware και το remote admin, Pc-anywhere από όσο θύμάμαι σου το δίχνουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, αυτό που δουλεύω εγώ εγώ και πολύ καιρό χωρίς προβλήματα, είναι το tight vnc. Είναι δωρεάν και μπορείς να το κατεβάσεις από το http://www.tightvnc.com.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γίνεται με διάφορους τρόπους αλλα ενας σίγουρος κ λίγο μπακαλίστικος είναι ο εξής.

κατεβάζεις το dydnsupdater το οποίο δίνει όνομα στην ip του υπολογιστή...όταν αλλάζει η ip ενημερώνει μόνο του το όνομα που διάλεξες.οπότε αντί για ip θα μπορείς να γράφεις HOMEpc στο remote administrator k είσαι ΟΚ. Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές για το dydnsupdater όπως το ipmailer το οποίο σου στέλνει σε mail την ip κάθε φορά που αλλάζει...για viewer όπως είπα πιο πάνω το remote administator είναι αρκετά καλό αλλιώς vnc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...