Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τα προηγούμενα Norton που είχα και ιούς είχα και dialers ακόμη. Δεν κατάφερε να τα απομακρύνει και ευτυχώς που είχα το ghost και έσωσα την κατάσταση. Λοιπόν, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Κάτι σαν το ghost που κάνουν τα Norton έχουν αυτά που μου γράφετε; Γιατί αν όχι, σε περίπτωση εισβολής την έχουμε άσχημα. Για σας πάντως τους λάτρεις του nod 32 βρήκα αυτό για να έχετε να τη λέτε σε όσους αμφισβητούν τις δυνατότητές του! http://www.nod32.gr/products/compare_heuristic_detection.php 2. Η επίσημη σελίδα του προϊόντος να υποθέσω πως είναι nod32.com; Η τελευταία έκδοση είναι η v2.7; Αν έχετε και κανένα link να το κατεβάσω και να το δω γράψτε το μου. 3. Να υποθέσω πάντως πως Norton και Nod δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν ε;

Για το θέμα του ghost σου προτείνω να κοιτάξεις το Slax. Είναι live διανομή linux η οποία παίρνει εξτρά προγραμματάκια με μορφή modules. Πετάς μέσα και το PartImage (ανώτερο του Norton Ghost και δωρεάν) σε module και είσαι ο καλύτερος του χωριού.

Το NOD32 είναι απίστευτα ελαφρύ. Και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και σουίτα.

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έβαλα και εγώ την το καινούργιο nod32 smart security και έχω να δηλώσω υπερευχαριστημένος. Πριν είχα avast professional και spyware doctor και έκανε μια ώρα να τα ανοίξει ενώ αυτό είναι πανάλαφρο. Τώρα από απόδοση δεν ξέρω ακόμα, πάντως το εγκατέστησα και σε έναν φίλο μου που είχε έναν ιό που δεν έσβηνε με τίποτα το avast και το nod το έσβησε μια χαρά. Έπισης ένας φίλος παραπάνω είπε για την ώρα που έκανε scanning...Εμένα γιατι σκάναρε έναν σκληρό δίσκο 50GB σε περίπου μισή ώρα? Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα του!!

Δημοσ.
oxi kai toso kalo omws na mhn anagnwrizei tous gnwstous...arnhtiko apo ta pio sovara...

to ksero. toulaxiston beltionetai. perimeno tora to av-comparative tou noembriou an tha kleisei kai allo i psalida stous gnostous

Δημοσ.

eimoun edo kai 3 xronia xristis zone alarm kai kai meta apo etixe kai enas filos mou peire panda 2008 kai den eixe ti na kanei tis alles 2 adies apo tis 3 pou eixe kai edose se emena ti mia kai tin alli ston theio tou. pio kalo einai to zone alarm h to panda

Δημοσ.

το πιο ελαφρυ, αξιοπιστο και δωρεαν πιο ειναι ???

πριν απο καιρο δουλευα το AGV αλλα για καιρο δεν δουλευεα κανενα και τωρα το εχω χασει...

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα εδώ και 3 χρόνια του NOD32 μέχρι που το spyware doctor άρχισε να μου βρίσκει trojans. Έβαλα το AVast!, το οποίο - μετά από full scan - μου βρήκε 12 trojans.

Όπως καταλαβαίνετε το Nod32 έφαγε σουτ. Η πλάκα είναι ότι έλεγχα με το Nod32 ένα αρχείο που ήξερα πως είχε ιό και αυτό δεν έβρισκε τίποτα...

Δημοσ.

το βάλαμε και το βγάλαμε...σερνόνταν όχι το πισι αλλά η σύνδεση.

με το που έβαλα το καταπληκτικό Avira Antivir βρήκα ξανά την ψυχική μου υγεία μιας και νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεση μου.

δεν ξέρω τι ρυθμιση είχε αλλά δεν παλεύονταν ειδικά στα videos και στα downloads.

Δημοσ.

χρησιμοποιω 2 ειδων προγραμματα σε καθε PC. 1)για ιους, 2)για trojans/spywares κ.α

AVG εχω στα xp και nod32 στα vista. καλο το 1ο αλλα το 2ο ΤΟΠ! το χρησιμοποιω χρονια. και ελαφρυ πολυ και κανει δουλεια.

απο την αλλη το AVG μου βρισκει μια μ@λ@κι@ εδω και μια βδομαδα και δεν την βγαζει... ενω ειναι και με τα update του και με τα ολα του. οταν θα εχω ορεξη θα βαλω καποιο αλλο (rotation για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη {με σταθεργ αξια το NOD32}).

αυτα για ιους.

για τρογιανς και spyware εχω:

spy sweeper & spyware doctor και αυτα κανουν δουλεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

nod32 και παλι nod32.

τι να χρησιμοποιησω για:

1)trojans

2)worms

3)firewall

για firewall χρησιμοποιω των Svista (ειναι αρκετο?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...