Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007

• Active Virus Shield (AVS)
    • avast! Home Edition
    • AVG Anti-Virus Free
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • BitDefender Antivirus
    • CA Anti-Virus (πρώην eTrust)
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan
    • NOD32 for Windows
    • Norton Antivirus
    • Panda Antivirus
    • Sophos Anti-Virus
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Trend Micro AntiVirus (πρώην Pc-cillin)
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο: πείτε ποιο
    • Kανένα: έχω Linux
    • Κανένα: έχω Mac OS X
    • Kανένα: πείτε γιατί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά χρησιμοποιεί δύο μηχανές σκαναρίσματος, δεν θυμάμαι απο ποιες εταιρίες. Φαντάζομαι πως θα είναι εμφανώς πιο βαρύ απο τα άλλα.

Εγώ θα μείνω για λίγο καιρό με avast, για να δω, και αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα ξαναεπιστρέψω σε avira-kaspersky

-----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 01 : 06 : 34-----

Μπα, το μετάνιωσα. Επιστρέφω στο avira premium, στη προσφορά που έχουν που σου στέλνουν σε email τρεις μήνες ενεργοποίηση. Και μετά θα δώσω άλλο email.

Για όποιον ενδιαφέρεται η σελίδα είναι:

https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r

Ελπίζω να κρατήσει για αρκετό χρόνο.

Edit: Τα ποσοστά των προγραμμάτων antispyware όπως το spybot ή το super antispyware, αν τα δοκίμαζαν στο av-test.org μαζί με τα antivirus πόσο μεγάλα θα ήταν. Δηλαδή το avira έχει 99%. Αυτά πόσο θα είχαν;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο το G data AVK που βλεπω και πρωτευει σε πολλα συγκριτικα τι λεει? Πρωτη φορα το ειδα σημερα αλλα δεν βλεπω κανεναν να το εχει σχολιασει

G Data AntiVirus' secret weapon is its DoubleScan technology, which uses two independent detection engines to scan suspect files. They're referred to simply as 'Engine A' and 'Engine B', with Engine A described as the more effective but slightly more resource-heavy of the two.

In reality, Engine A is a licensed implementation of Kaspersky's scanning engine, while Engine B is licensed from Avast. You can use both in combination or just one if you're worried about resource usage - though in real-world usage we saw no penalty to using both engines, as per the default configuration.

http://www.pcpro.co.uk/reviews/216792/g-data-antivirus-2008.html

Δημοσ.

Ξεκίνησα από Norton θύμαμαι.αργοτερα είχα βάλει το Avg (ήταν τότε που είχε πρωτοβγει) και μου είχε αρέσει,τώρα είδα ότι αλλαξανε στην τελευταια εκδοση και το interface του και εγινε και πιο στυλατο.μετά είχα βάλει kaspersky και ημουνα απόλυτα ικανοποιημένος.πιστευω το καλυτερο απο όσα εχω δοκιμασει.περυσι εβαλα και το Nod32 και αυτό καλό μου φανηκε αλλα γενικά είχα την εντυπωση οτι δεν τους εβρισκε όλους τους ιούς.τώρα έχω βάλει Antivir γιατι διαβασα καλά σχολια.εντυπωσεις για αυτό δεν μπορώ να πω ακόμη.θετικα πρωτα σχολια μόνο.

Δημοσ.

για το avg θα πω μονο αυτό

το zip bomb που είναι από το 2001 δε το βλέπει σαν ιο

κάντε μια δοκιμη

Δημοσ.

Που μπορώ να το βρώ το zip bomb; Ρε παιδιά, ξέρετε καμιά σελίδα που υπάρχουν διαθέσιμοι ιοί για κατέβασμα; Στην ανάγκη απαντάτε και με pm αν δεν επιτρέπεται.

Δημοσ.
Που μπορώ να το βρώ το zip bomb; Ρε παιδιά, ξέρετε καμιά σελίδα που υπάρχουν διαθέσιμοι ιοί για κατέβασμα; Στην ανάγκη απαντάτε και με pm αν δεν επιτρέπεται.

wikipedia.....:P ----> external links......:P

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Δεν φαντάστηκα οτι θα το έχουν τόσο εύκολο να το βρει κανείς. Πάντως το avast την έκανε τη δουλειά του. Το kaspersky δεν το εντόπισε απο ότι είδα στο virustotal και στο jotti.

Δημοσ.

Kaspersky, τώρα ιδιαίτερα που το 2009 το έχω κάνα 2 μηνο και δεν με έχει blacklisted μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Βλέπω πάντως να είναι έτοιμο το avast να κάνει την έκλπηξη, και να παραμείνει στην κορυφή και στο επόμενο τεστ του av-comparatives.org. Δεν νομίζω να είναι τυχαία η επιτυχία του στα δύο τελευταία τεστ του av-test.org και του τελευταίου του av-comparative. Προσωπικά νιώθω πιο προστατευμένος με το KIS 2009, αλλά το avast είναι λίγο πιο ελαφρύ, και λιγότερο ενοχλητικό. Και γιατί όχι, να είναι έτοιμο να φτάσει να είναι τόσο καλό όσο το kaspersky. Έχω ακούσει ιστορίες για καθάρισμα pc απο ιούς με το avast, ενώ πριν υπήρχε το kaspersky.

Ο καιρός θα δείξει

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιoυσα για τρια χρονια τον Panda Antivirus + Firewall 2006, 2007, 2008... φετος ειπα ν αλλαξω σε κατι πιο δυνατο κ πιο σιγουρο!!! πηρα λοιπον το Panda Global Protection 2009 με αλλους δυο φιλους κ μιλαμε ειμαι υπερκαλυμμενος. βρηκε κατι χαζοmalware που παλιες εκδοσεις κ αλλα antivirus δεν εβρισκαν... ειναι κολλημενα στον εξωτερικο μου δισκο κ περιμενω να αγορασει ο κολλητος μου εξωτερικο να κανω back up κ να τον διαμορφωσω (φορματ)... πειτε μου ενα anti virus που βρισκει malware... κανενα παντως δεν τα εξολοθρευει οποτε ειναι καλο να ξερεις οτι τα χεις για να κανεις κ φορματ!!!

Δημοσ.
Ευχαριστώ. Δεν φαντάστηκα οτι θα το έχουν τόσο εύκολο να το βρει κανείς. Πάντως το avast την έκανε τη δουλειά του. Το kaspersky δεν το εντόπισε απο ότι είδα στο virustotal και στο jotti.

μπορεί επειδή είναι παλιό και δεν χρησιμοποιείται να εξαφανίστηκαν τα ίχνη του. όπως και με τα αναβολικά στα test τον αθλητών...

Δημοσ.

Εγω μεχρι τωρα στο desktop χρησιμοποιουσα avast+ zonealarm

Στο λαπτοπ εχω ακομα το norton protection center το οποιο ειναι αθλιο κατα την γνωμη μου

Για πειτε καμια προταση για vista, κατι ελαφρυ ,καλο και κυριως freeware

Θα χρειαστω και firewall η κανει δουλεια το firewall των vista?

Δημοσ.

Έχω Windows XP και θέλω να βάλω ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας..Τι προτείνεται απο freeware προγράμματα και τι από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά;

Επίσης δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να βάλω ξεχωριστά firewall, anti spyware κτλ ή αν υπάρχουν έτοιμα πακέτα(το δεύτερο το προτιμώ).

Προς το παρόν έχω το trial version του Norton που απο ότι κατάλαβα δεν είναι και ό,τι καλύτερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...