Προς το περιεχόμενο

Zyxel prestige 660r-61c προβλημα


d-miss@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας..εχω το εξης περιεργο με το ρουτερ αυτο....εχω conn-x 24/1

 

α)οταν κανω το διαγνωστικο τεστ , ενς περνω σε ολα pass στο atm loopback test περνω failed...τι μπορει να σημαινει αυτο και γιατι το βγαζει???

το θεμα ειναι ομως οτι μπορω να μπω στο ιντερνετ ακομα και με atm loopback test failed αν και ανα καθε ρεσταρτ του ρουτερ πρεπει να ξαναπερναω τον κωδικο και το username..

 

β)το encapsulation με 24/1 ειναι pppoa η pppoe???βασικα δουλευει και με τα 2 αλλα και στα 2 εχω loopback test failed αλλα και παλι μπαινει και κατεβαζει κανονικα αλλα μονο απο web γιατι απο p2p εχω προβλημα το οποιο ακομα να λυθει αφου δεν ειναι θεμα δικο μου δηλ λαθος ρυθμισεων και τετοια.

 

αυτες ειναι οι βασικες μου απωριες αυχομαι να γνωριζετε αν και ξερω οτι καπιως θα απαντησει συντομα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το atm loopback τεστ μην τρελενεσαι που το κανει failed.μπορει απλα να μην μπορει να γινει τεστ.κανονικα εναι το τεστ οτι παιρνεις ip.αφου εχεις μπει ιντερνετ ξεχνα το αυτο.τωρα να κατεβαζεις απο web και οχι p2p μουφενεται παραξενο οπως και το να χρειαζεται να χαναπερνας παλι τα στοιχεια σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

εχω το zyxel 660H D1 καμια βδομαδα πρεπει να ειναι παρομοια... loopback test δεν πρεπει να σε ανησυχει. για το p2p θα σου πω τι εκανα μηπως σε βοηθησει. αφου κανεις port forwarding οπως δειχνει στο portforward.com, απενεργοποιησε το firewall απο τις επιλογες του μοντεμ και αν υπαρχει επιλογη "packet direction" WAN to LAN βαλε permit!!! επομενο πηγενε στο "rules" WAN to LAN και LAN to WAN και δημιουργησε, βαλε Source IP any / Destination IP any και αποθηκευσε.. Λοιπον αν υπαρχει και η επιλογη Anti Probing θα επιλεξεις disable!!! UPnP το εχω ενεργοποιημενο και αν εχει την επιλογη επελεξε Allow UPnP to pass through Firewall! αν τα μοντεμ εχουν τις ιδιες επιλογες θα πρεπει να δουλευει p2p. ελπιζω να σε βοηθησα λιγο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...