Προς το περιεχόμενο

DirectX surface Unavailable


kos_kal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

έχω ένα πρόβλημα.. εγκατέστησα ένα παιχνίδι και μου βγάζει το μήνυμα:"DirectX surface Unavailable". Δοκίμασα να εγκαταστήσω το DirectX9b, τίποτα. Το 9c και πάλι τίποτα. Ακόμα και το 10 αν θυμάμαι καλά(τόσα που δοκίμασα..). Επίσης τα απεγκατέστησα(σβήνοντας απ' την registry ένα φάκελο) αλλά και πάλι τίποτα. Το παιχνίδι με το που πάει να ξεκινήσει μου βγάζει πάντα το ίδιο μήνυμα. Μέχρι και format έκανα για αυτό το λόγο. Αυτά σε WinXp Home Edition.

Καμία λύση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι Windows εχεις? Και με το dx10 δεν καταλαβα τι εκανες!!! Βασικα μαλλον καποια πατατα εχει γινει.... πες μας λοιπον τι εψαξες ...ποσο το εψαξες...για να καταλαβουμε αν εψαξες σωστα γιατι οταν μου λες οτι εβαλες dx10 μου μυριζει καταστροφη!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά, όντως είναι ψιλοκαταστροφή γιατί έβαλα όλα τα directx. Και 9 αλλά και 10. Και τα έβαλα σε winXP Home Edition. Το πρόβλημα βασικά δεν λύθηκε με κανένα απ' όλα αυτά. Παρεπιπτόντως, αν βοηθάει έβαλα πρώτα το 9 και μετά το 10. Μετά έκανα uninstall, διαγράφοντας απ' την registry έναν φάκελο, και τώρα δεν έχω τπτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...