Προς το περιεχόμενο

Ατυχημα με τρενο στο λιμανι του Πειραια


Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ημουν αυτοπτης μαρτυρας του απιστευτου ατυχηματος

Ωρα 12:34 ακριβως το πρωι σημερα 22/2 ενα τρενο εκτος λειτουργιας πεταχτηκε σχεδον στον δρομο δαιλιοντας τον τοιχο και καταπαλκοντας το πεζοδρομιο στο λιμανι του Πειραια.Περνουσα εκεινη ακριβως την στιγμη που συνεβει με το αυτοκινητο και τραβηξα βιντεο με το κινητο μου

--------------------------------------------------------------------

Το τρένο βγήκε στο... λιμάνι ! - 22/02/2008

 

Απίστευτο ατύχημα... Έξι άτομα τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό βαγονιού του ΗΣΑΠ στον Πειραιά. Το εκτός λειτουργίας βαγόνι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε από το αμαξοστάσιο και αφού γκρέμισε τον τοίχο, καταπλάκωσε δύο οχήματα. Ο συρμός τελικά σταμάτησε στην Ακτή Καλιμασιώτη.

 

Οι τραυματίες είναι υπάλληλοι καθαριότητας του ΗΣΑΠ.

 

Στο σημείο έσπευσαν τεχνικοί του ΗΣΑΠ, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του εκτροχιασμού και ένα γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

πηγη:http://www.daynews.gr/?type=1&cat=150&id=74570

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.για νεκρο δεν ξερω.Παντως δυο αμαξια παρκαρισμενα εγιναν πιτα.Το ενα ειχε οδηγο μεσα ο οποιος σωθηκε.

Καποιοι λενε για εναν νεκρο.Ο οποιος ηταν αλκοολικος και αστεγος και συνηθως κοιμοταν εκει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΗΣΑΠ: Ένας νεκρός, τραυματισμοί και συλλήψεις

Στον ειδικό χώρο του ΗΣΑΠ, στον Πειραιά

 

 

Τρένο εκτροχιάστηκε στον ειδικό χώρο συντήρησης των συρμών στον Πειραιά, γκρέμισε τον εξωτερικό τοίχο και βγήκε στην παραλιακή οδό. Ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός. Έξι εργαζόμενες τραυματίστηκαν. Εντολή Χατζηδάκη για διερεύνηση

 

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας του εκτροχιασμού τρένου του ΗΣΑΠ. Οι ανησυχίες και για δεύτερο θύμα ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν, όμως τραυματίστηκαν ελαφρά έξι εργαζόμενες. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, στον ειδικό χώρο συντήρησης των συρμών στον Πειραιά. Ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης περισσότερες πληροφοριές έδωσε εντολή για τη διερεύνηση του συμβάντος και την απόδοση ευθυνών, ενώ συνελήφθησαν ο Διευθυντής του Αμαξοστασίου του ΗΣΑΠ όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, καθώς και ο υπεύθυνος ηλεκτροδηγός.

Ο συρμός "βγήκε" στην παραλιακή οδό

 

Συρμός του ΗΣΑΠ με έξι βαγόνια που ήταν ακινητοποιημένα στον ειδικό χώρο συντήρησης των ηλεκτρικών τρένων στον Πειραιά, κινήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία (πιθανότατα λύθηκε το φρένο), εκτροχιάστηκε, προσέκρουσε στον εξωτερικό μαντρότοιχο και εξήλθε στην παραλιακή οδό, στην Ακτή Καλιμασιώτη. Κάτω από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας. Πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπό άστεγο, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος είχε μετατρέψει σε καταφύγιο του το σημείο όπου κατέρρευσε ο μαντρότοιχος. Έξι εργάτριες καθαριότητας, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο φροντίζοντας για τον καθαρισμό των βαγονιών, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Ασκληπιείο Βούλας.

 

Να σημειωθεί επίσης ότι ο εκτροχιασμός προκάλεσε ζημιές σε δύο σταθμευμένα οχήματα, εντός των οποίων βρίσκονταν εκείνη την ώρα και οι οδηγοί τους, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

 

Στο σημείο του εκτροχιασμού, έσπευσαν τεχνικοί του ΗΣΑΠ, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του εκτροχιασμού τού εκτός λειτουργίας τρένου, καθώς και γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να "τραβήξει" το συρμό από το δρόμο.

 

Η Διοίκηση της ΗΣΑΠ ΑΕ, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τη θλίψη της για το συμβάν και πρόσθεσε ότι ανεξάρτητα από τις έρευνες της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης, θα κινήσει "τη διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου όλων των εμπλεκομένων για την απόδοση ευθυνών".

 

πηγη:http://news.pathfinder.gr/greece/news/458940.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...