Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αργή εγγραφή DVD


hate86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους.Έχω ένα dvd writter plextor PX-716A.Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με 16Χ έγραφε dvd σε 7.5 λεπτά.Τώρα όμως γράφει(ενώ λέει αρχικά 16Χ) σε ταχύτητα 2-3 Χ.Άλλαξα το νέρο απο 6 σε 7 και έπιασε 5Χ αλλά μέχρι εκεί καμιά ιδέα βρε παιδιά? Μήπως έχει το pc καθυστέρηση(χρονική)?Να κάνω κανα format? Tα φώτα σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το fw 1.11 το πέρασες?

Δοκίμασέ το σε άλλο υπολογιστή πριν κάνεις format.

 

Το δικό μου εδώ και 1 μήνα περίπου βγάζει power calibration error σε όσα μονά DVD έχω δοκιμάσει. Με CD και DL κανένα πρόβλημα. Αναγκάστηκα να πάρω άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τσέκαρε αυτά που σου είπαν οι προηγούμενοι (το mode μπορείς να το τσεκάρεις από ο υπολογιστής μου/δεξί/ιδιότητες/υλικό/διαχείριση συσκευών/βρίσκεις τον controller(είτε IDE είτε sata/scsi),στον οποίο "επάνω" είναι η συσκευή(πρωτεύων ή δευτερεύων),δεξί,ιδιότητες,για προχωρημένους,και κοιτάς στο κανάλι στο οποίο είναι η συσκευή(master ή slave),τί mode αναφέρει...(αν το mode αναφέρεται ως "PIO" και όχι ως "DMA",γύρνα πίσω στις ιδιότητες και επίλεξε απεγκατάσταση του controller.Επανεκκίνηση,και τα Windows θα ξαναπεράσουν τον driver,και θα είνα στο σωστό mode η συσκευή.

Επίσης,δεν έχει να κάνει τόσο με το πόσο φθηνά είνα τα δισκάκια με την υποστήριξη υψηλών ταχυτήτων...Κάλλιστα μπορεί να είναι ακριβά,αλλά η προσφερόμενη ταχύτητα εγγραφής να είναι χαμηλή-και να είναι φθηνά,αλλά να υποστηρίζουν υψηλές ταχύτητες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...