Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως οι τελωνειακοί ελέγχουν και φορολογούν μόνο τα ηλεκτρονικά.Ρούχα παπουτσιά κτλ κτλ τα αφήνουν να περάσουν έτσι. Μπορείς να ζητάς να σου δηλώσουν πάντα χαμηλώτερη αξία από την κανονική για να είσαι σίγουρος πάντα. USPS είναι τα ΕΛΤΑ της Ελλάδας και συνεργάζονται με αυτούς.Οπότε εφόσον είναι δέμα θα σου έρθει ειδοποίηση από τα Ελτά να πας να παραλάβεις το δέμα. Οπότε έχε το νου σου.

Δημοσ.

πριν λίγο(23:00) εφτασε το δέμα στις ταχυμεταφορες της περιοχής μου.δεν με πήραν ούτε απο το τελωνείο ούτε από πουθενα.λογικά αυριο θα είναι εδώ.θα σας πω αν πλήρωσω τιποτα...

Δημοσ.

τα παποούτσια έφτασαν κανονικά...χωρίς κανένα φόρο...το τονίζω χωρίς κανενα φόρο.το καταστημα το είχε στείλει σαν gift και με πολύ μικρό ποσό αξίας...το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι οι ταχυμεταφορές των ελτά είναι για τον που---...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου μιας και γω θελω να παρω κατι απο Αμερικη με usps θελω να ρωτησω το εξης:

Το δεμα ηρθε σπιτι σου με τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ? ή ηρθε ειδοποιηση να πας να το παρεις ??

Τη δευτερη περιπτωση λιγο τη φοβαμαι ... γιατι (ενταξει εχω παρει κι αλλα πραγματα απο εξω, αλλα μικρης αξιας) απλα σου αφηνουν ενα χαρτακι το οποιο μπορει ο καθενας να παρει και να παει να παρει οτι σου στειλανε...:fear:

Δημοσ.
και πως γινεται να πω στον Αμερικανο πωλητη να μου το στειλει συστημενο ???

Ζητάς να σταλεί ως "International signed for"

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εγω παραγγειλα μεσω ebay και το παλικαρι μου το εστειλε μεσω usps μεσω του site

παρατηρω τα εξης

Arrived Abroad, September 10, 2008, 12:17 pm, GREECE

international Dispatch, September 07, 2008, 10:34 pm, JOHN F. KENNEDY APT/NEW YORK

Processed, September 07, 2008, 10:33 pm, JAMAICA, NY 11499

Shipment Accepted; September 06, 2008, 2:12 pm, BROOKLYN, NY 11218

Electronic Shipping Info Received, September 06, 2008

Το προιον(αξιας 100 ευρο) εχει ερθει ελλαδα απο της 10 του μηνος και ακομα να ερθει στο σπιτι μου μπορει καποιος να πουμε τι μπορει να εχει γινει? λετε να κωλησε στο τελωνειο? και αν ναι τοτε δεν θα πρεπει να με ειδοποιησουν?

Δημοσ.

Φίλε μου με τον αριθμό αποστολής που σου έχει δώσει αυτός που στο έστειλε ψάξε στο ταχυδρομείο να το βρείς.. Πήγαινε στο ταχυδρομείο και αν δεν βρούν τίποτα, υπάρχει ένα τηλέφωνο να σου δώσουν για να τους πείς τι συμβαίνει.. Εγώ περίμενα περίμενα και όταν πήγα στο ταχυδρομείο να δώ τι γίνεται μου δώσαν ένα τηλέφωνο, πήρα ρώτησα και μου είπαν ότι το δέμα είχε πάει σε άλλη περιοχή και δεν με έβρισκαν και έτσι το δέμα επέστρεψε Αμερική.. Μην το αφήσεις.. ψάξ`το..

Φιλικά

Γιάννης

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχει ερθει ενα δεμα μου με usps και ειναι στα ελτα στην πλατεια αττικης.

Στο τηλ που πηρα η κυρια των ελτα μου ειπε πως πρεπει να παω να το παραλαβω.

Ισχυει αυτο ή αν περιμενω θα το φερει ο ταχυδρομος?

Δημοσ.

Πρέπει να πας να το παραλάβεις και εμένα οτι δέματα μου έχουν στείλει ποτε δεν τα φέρνει ο ταχυδρόμος αφήνει χαρτάκι

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...