Προς το περιεχόμενο

Γιατι δεν παίρνεις μπρος ατιμο PC ????

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου διαβασα ενα σωρο topics δεν βρηκα λυση στο προβλημα μου:

Το PC μου (AMD 2000+, gigabyte MB , gf mx 440 , 2 hdds, 512 DDR) ναι ειναι λιγακι παλιο και

μολις το ανοιγω περναει ρευμα για 1/4 του δευτερολεπτου (ισα ισα να γυρισουν μιση στροφη τα ανεμιστηρακια) και μετα το χανει και αναβει ενα λαμπακι στην motherboard διπλα απο τη μνημη.(θεωρω πως ειναι για να δειχνει οτι περναει ρευμα στη motherboard)

Προς το παρον εχω δοκιμασει το καλωδιο του ρευματος 100 φορες , εβγαλα-εβαλα τη μνημη-καρτα γραφικων , συνδεσα μονο το τροφοδοτικο με τη motherboard και 1 σκληρο αλλα το προβλημα παραμενει.

Μεχρι εδω πιστευω πως το τροφοδοτικο μας αφησε χρονους....

εσεις λετε να ναι τιποτα αλλο?

καμια προταση για κατι που δεν εκανα?

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα σε αθλον ξπ 2000 και παρόλο που το λαμπάκι της μητρικής άναβε, και έπαιρνε μισή στροφή ο ανεμιστήρας της τσε πε ου, το πρόβλημα ήταν στο τροφοδοτικό....

Δημοσ.

υπαρχει και μια πιθανοτητα το προβλημα να ειναι στη motherboard..ας ανάβει το λαμπακι..μπορει το προβλημα να είναι απο εκεί και μετά...ας ελπισουμε πως ειναι το τροφοδοτικο ομως...

Δημοσ.

ΤΖΙΦΟΣ!!!!

Αγορασα καινουριο τροφοδοτικο (450W) το προηγουμενο ηταν 350W.To βαζω (συνδεω μονο 1 σκληρο ) κανω το σταυρο μου και παταω το κουμπι.

Μια απο τα ιδια -λιγο μπρος - αναβει το λαμπακι στην ΜΒ γυρνανε μια στροφη τα ανεμηστηρια και τεζαααααα....

Μεχρι στιγμης :

1)Αλλαξα τροφοδοτικο

2)Αλλαξα καρτα γραφικων

3)Εβγαλα την στρογγυλη μπαταρια της ΜΒ για 5 λεπτα

4)Εβαλα-εβγαλα μνημη

5)Δοκιμασα να τον ανοιξω εχοντας συνδεσει μονο τροφ με ΜΒ (οχι σκληρο)

6)Αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας PC

PS: ολες τις αλλαγες τη εκανα εκτος ρευματος αλλα οπου ακουμπουσα μεταλλο με χτυπαγε το ρευμα (ειναι λογικο???)

Το τροφοδοτικο λοιπον το αποκλεισαμε....που παμε μετα?

MotherBoard?Μνημη? Ή conflict με δισκους ?

Δημοσ.

Σημειωση: Περιπτωσεις απελπισιας

1)Το φυσηξα με πιστολακι για τα μαλλια για να φυγουν οι σκονες (γκουχ-γκουχ)

2)Το παλιο υποπτο τροφοδοτικο το δοκιμασα σε Pentium 3 στα 997 Mhz (wow ποσο ελλεινος μπορει να ειμαι??) Δεν δουλεψε ουτε εκει!!! Αυτο με ωθησε στο να αγορασω καινουριο (φανταστειτε την απογοητεθση μου οταν δεν λυ8ηκε το προβλημα!)

Το χαλασμενο κουμπι εκκινησης το αποκλειουμε? (αφου εστω για μισο sec αναβει το pc)

Δημοσ.
ΤΖΙΦΟΣ!!!!

Αγορασα καινουριο τροφοδοτικο (450W) το προηγουμενο ηταν 350W.To βαζω (συνδεω μονο 1 σκληρο ) κανω το σταυρο μου και παταω το κουμπι.

Μια απο τα ιδια -λιγο μπρος - αναβει το λαμπακι στην ΜΒ γυρνανε μια στροφη τα ανεμηστηρια και τεζαααααα....

Μεχρι στιγμης :

1)Αλλαξα τροφοδοτικο

2)Αλλαξα καρτα γραφικων

3)Εβγαλα την στρογγυλη μπαταρια της ΜΒ για 5 λεπτα

4)Εβαλα-εβγαλα μνημη

5)Δοκιμασα να τον ανοιξω εχοντας συνδεσει μονο τροφ με ΜΒ (οχι σκληρο)

6)Αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας PC

PS: ολες τις αλλαγες τη εκανα εκτος ρευματος αλλα οπου ακουμπουσα μεταλλο με χτυπαγε το ρευμα (ειναι λογικο???)

Το τροφοδοτικο λοιπον το αποκλεισαμε....που παμε μετα?

MotherBoard?Μνημη? Ή conflict με δισκους ?

μπορει καπου να εχεις διαροη ρευματος ψαξτω

Δημοσ.

Ελπιζω να κανω λαθος αλλα μαλλον μητρικη. Αμα δεν εχεις δυνατοτητα να δοκιμασεις τον επεξεργαστη και τη μνημη σε αλλο μηχανιμα για να απομονωσεις και αυτους , πηγαινε το σε κανα μαγαζι για υπολογιστες να σου το τσεκαρουν....Καλη τυχη

Δημοσ.

..χωρίς...ποσοστά,μπορεί να είναι επεξεργαστής,μητρική,τροφοδοτικό,και ό,τι άλλο θες ΜΑΖΙ...Μετάφραση:Δεν περιγράφεις κάποιο "συμβάν",αλλά και χωρίς "τυμπανοκρουσίες",θα μπορούσαν να κάουν πολλά μαζί,"έτσι απλά"...(..οπότε μην αρχίσεις ν' αγοράζεις hardware έτσι αβέρτα..)

Ξέχασε μόνο το θέμα "conflict δίσκων"(όχι ότι είναι στάνταρ οκ,αλλά δεν υπάρχει θέμα "να δημιουργούν πρόβλημα").

Επίσης,ΔΕΝ ανέφερες αν σύνδεσες KAI το καινούριο τροφοδοτικό στον P3...(αν δεν το 'κανες,καν' το-τί δηλαδή,επειδή είναι "καινούριο;" )

Αν δε δουλεύει ΚΑΙ το "καινούριο" τροφοδοτικό,ε,εδώ είμαστε....Αν και "φοβάμαι",πως πήρε "πολλά" η "μπάλλα" μαζί της (εννοώ πως ίσως να κάηκαν,όπως είπα,επεγεργαστής,μητρική,ΚΑι τροφοδοτικό μαζί..) (κάποτε "είχε πέσει στα χέρια μου" ένα pc,από το οποίο δούλευε διαπιστωμένα ΜΟΝΟ ο επεξεργαστής...Όλα τα υπόλοιπα ήταν "ψημένα" επάνω:Μητρική,μνήμη,γραφοκάρτα,σκληρός,τροφοδοτικό....Αναρωτιώμουν ΤΙ μπορεί να είχε πάθει "το καϋμένο"...).Για τον επεξεργαστή το τονίζω,γιατί ΕΙΝΑΙ "κλασσική" συμπεριφορά να "παίρνουν λίγο ρεύμα οι ανεμιστήρες",ενώ ο επεξεργαστής "είναι ήδη αλλού"....Η δε μητρική,μπορεί να δείχνει ότι "κυκλοφοράει κάποιο ρεύμα"....αλλά κι αυτή να είναι κατά τα άλλα ντεντ.Δυστυχώς,όπως το βλέπω εγώ,εκτός από το να δοκιμάσεις τον επεξεργαστή σε άλλη μητρική,συμπέρασμα δεν θα βγει(και αντε βρες σχετική μητρική για να τον δοκιμάσεις...).Αν σου βγει οκ,τότε μένει η μητρική(κυρίως)(γιατί αν είναι οκ η μητρική,θα ήταν μνήμες,οι οποίες θα "ουρλιάζανε",ή η κάρτα γραφικώ,η οποία επίσης θα "πάταγε φωνές").

Αν το καινούριο τροφοδοτικό δουλεύει μπόμπα στον P3,τότε το καλύτερο θα ήταν να βρεις τεχνικό που μπορεί να τσεκάρει τέτοιον επεξεργαστή....

Μιά τελευταία "ιστορία",ΠΡΙΝ αρχισεις να τρέχεις δεξιά κι αριστερά:ΑΝ τον έχεις συνδεδεμένο σε πολύμπριζο,σύνδεσέ τον κάπου αλλού και κάνε ό,τι δοκιμές είναι να κάνεις εκεί...

Δημοσ.

Κοιτα μηπως θελει καπου επιπλεον τροφοδοσια.Πχ την 4 πινη και δεν την εχεις βαλει,αλλιως ειναι μητρικη.Μου εχει τυχει με παρομοιo setup.Βρες μια ενος φιλου η κατι και δοκιαμσε πρωτα εκει.

Δημοσ.

xilia euxaristw gia ton analutiko odigo ....8a koitaksw na ton efarmosw kai an de bgalw akri , me 150 euro 8a agorasw 2pirino AMD sta 4400 me 1gb Kingston kai MB ASUS me HDMI kai Nvidia 7 series on board ....ευκαιρια να διωξω τις αραχνες απο πανω μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...