Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο με το προγραμμα οδηγησης της μοναδας cd/dvd

dimitris90s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια sos!καταρχην εχω windows vista.εχθες οταν πηγα να βαλω ενα dvd δε μου το ανοιγε κ γενικα οτι cd κ να βαλω δε το παιζει.εχω το samsung dvd-rw sh-s203b.μου βγαζει απ τη διαχειριση συσκευων το σφαλμα με τον κωδικο 39 για το προγραμμα οδηγησης.καμια ιδεα?εχω δοκιμασει την απενεργοποιηση κ την καταργηση του προγραμματος αλλα παλι μετα την εγκατασταση δε το αναγνωριζει.τι να κανω?ειναι καινουργιο pc.

Δημοσ.

μη τα μπερδεύουμε,άλλο firmware update-κι άλλο driver...

Kαι μάλιστα φοβάμαι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με...Vistaware.Υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσεις το drive σε μηχάνημα με xp ;

(όσον αφορά optical drive firmwares,κοίτα εδώ :http://www.rpc1.org ,αλλά και στη σελίδα της Samsung έχει...(επάνω δεξιά αναφέρει "firmware",κλικάρεις εκεί,και από κει και πέρα βρίσκεις τον δρόμο σου....)

Δημοσ.

παιδια τι να κανω τελικα?ρωτησα κ ενα παιδι πριν κ μου ειπε για αντικατασταση.φιλε washcloud δε μπορω να το δοκιμασω σε xp.καμια βοηθεια?ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

λοιπον παιδια,μετα απο πολυ κοπο κ κουραση 2ημερων τελικα τα καταφερα!ειχα δοκιμασει τα παντα με αυτα τα vista!λοιπον εκτελεση: regedit κ ανοιγει τον επεξεργαστη μητρωου.εκει κλικαρεις HKEY_LOCAL_MACHINE Κ μετα system k current control set.υστερα control k class.σου ανοιγει τα προγραμματα οδηγησης κ κλικαρεις το 4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318.μετα κλικαρεις απο δεξια το lowerfilters κ το διαγραφεις αφου πρωτα παρεις τα δικαιωματα χρηστη απο επεξεργασια-δικαιωματα.μετα ενα restart κ μια χαρα.ευχαριστω για τη βοηθεια.

Δημοσ.

καλά που σ' "έπιασε" ο bilco,γιατί έτσι όπως τα είχες πει,εγώ για παράδειγμα κατάλαβα ότι έβαλες καινούριο drive και δεν είχαν τα Vista driver να περάσουν γι' αυτό!Οφείλεις να του αποδώσεις εύσημα...

(για να ξέρουν και όσοι δουν το thread ότι το link του ήταν η...σωτηρία και να μην ψάχνονται αν έχουν το ίδιο θέμα...)

Δημοσ.

γενικα για να δουμε αν τα παιξε to DVD recorder, bootαρουμε απο DVD των Vista ή Ubuntu. Αν διαβαστει το δισκακι και bootαρει o υπολογιστης απο το DVDακι τοτε δεν εχει προβλημα ο DVD recorder. Καποιο προβλημα ειναι στα Vista. Τετοια προβληματα εχουν συμβει αρκετες φορες και στα XP.

Δημοσ.
bilco σ'ευχαριστω πολυ!χωρις τη βοηθεια σου δε θα ειχα κανει τιποτα!ευχαριστω πολυ κ σενα cloud!

Παρακαλώ, αλλά δεν ήταν ανάγκη να με ευχαριστήσεις προσωπικά (αφού είχες ευχαριστήσει γενικά σε προηγούμενο post) για κάτι που βρήκα γκουγκλάροντας. Μην υποκύπτεις στους πειθαναγκασμούς του ψυχοβγάλτη washcloud :-D

Δημοσ.

Τα του Καίσαρος τω bilco ,και τραγούδα όσο θες :-D

(...χωρίς αστεία,καλό ήταν που "τόνισε" από που βοηθήθηκε,για να το πρσέξει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...